Arka Sokaklar 18 yaşında! Bu senede ekranlarda olacak

Türk TV tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunun ilk teaser’ı yayınlandı.

Arka Sokaklar 18 yaşında! Bu senede ekranlarda olacak

Kanal D ekranlarının 18 sezon yayımlanan dizisi Arka Sokaklar 18. sezonu ile ekranlara yeniden geri dönmeye hazırlanıyor. Türk TV tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunun ilk teaser’ı yayınlandı.

Jenerik müziğinin kalp atışı ritmi ile birleştiği teaser, yeni sezonu bekleyen milyonlarca kişide merak uyandırırken 18. sezona girmeye hazırlanan Arka Sokaklar'da bu sezon neler yaşanacağı şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON GELİYOR!

Yeni oyuncu kadrosu, senaryoda yer alan birbirinden heyecanlı olaylar ile yeni sezona bomba gibi hazırlanan Arka Sokaklar 18. sezonu ile TV ekranlarında yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Arka Sokakların yeni sezona çok farklı bir hikaye ile dönüş yapacağı belirtilirken bu sene de izleyiciler neler yaşanabileceğini merak etmeye başladı.

arka.jpg

Arka Sokaklar yine Cuma akşamları milyonlarca izleyici ile Kanal D ekranlarında buluşmaya hazırlanırken başta Ali Rıza Baba olmak üzere bir avuç gizli kahraman, bu kez maceraya bambaşka bir şekilde başlayacak.

Arka Sokaklar dizisinin başrollerinde bu sezon İlker İnanoğlu, Zafer Ergin ve Özgür Ozan yer alırken çok yakında yeni bölümleriyle yine kendi gününde yeniden izleyici ile buluşacak.

SONRAKİ HABER