Arda Güler'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında, adı ne?

Milli futbolcu ve Real Madrid’in yıldızı Arda Güler'in sevgilisini kim olduğu, adı ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor.

Arda Güler'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında, adı ne?

Son yılların en sevilen isimlerinden biri olmayı başaran Arda Güler'in sevgilisinin kim olduğu araştırılıyor. Uzun süredir Arda Güler ile sevgili olduğu bilinilen Duru Nayman'ın hayatı merak ediliyor.

A Milli Takımın en dikkat çeken isimlerinden biri olan 19 yaşındaki Arda Güler'in ciddi bir hayran kitlesi oluşurken, sevgilisi olduğu bilinen Duru Nayman'da dikkatleri üzerine çekti. Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman'ın kim olduğu araştırılıyor.

Arda Güler'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında, adı ne?

DURU NAYMAN KİMDİR?

Son zamanların en çok merak edilen isimlerinden biri dünyaca ünlü futbolcu Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman oldu. Duru Nayman, 1 Şubat 2005 tarihinde İstanbul’da doğdu. 19 yaşındaki Nayman, spor ile iç içe büyüdü. Nayman, Galatasaray’ın basketbol takımı oyuncularındandır ve Galatasaray’dan önce Fenerbahçe’de de forma giymiştir. Duru Nayman kendisi gibi aynı yaşta olan ünlü futbolcu Arda Güler’le uzun süredir aşk yaşıyor.

Arda Güler, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Duru Nayman'ı Instagram hesabından paylaşmıştı ve bu paylaşım günlerce konuşulmuştu. Arda Güler'in takipçileri ise bu gizemli kızın kim olduğunu araştırmıştı. Güler ve Nayman çiftinin uzun süredir beraberlik yaşadığı biliniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER