Annelik heyecanı yaşayan oyuncu Eda Ece açıkladı! Canım kızım aniden doğdu

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenen oyuncu Eda Ece, 4 Nisan tarihinde dün kızını kucağına almanın heyecanını yaşadı. Ünlü isim, doğumdan sonra ilk paylaşımını yaptı.

Annelik heyecanı yaşayan oyuncu Eda Ece açıkladı! Canım kızım aniden doğdu

Pis Yedili', ‘Yasak Elma’ gibi projelerde boy gösteren oyuncu Eda Ece, ‘Yasak Elma’ dizisindeki 'Yıldız Argun' karakteriyle hafızalara kazındı. 2019 yılında aşk yaşamaya başladığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran 2023 tarihinde evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik haberiyle gündeme gelen Eda Ece, 4 Nisan günü kızını kucağına almanın heyecanını yaşadı. Ünlü isim, doğumdan sonra ilk paylaşımını yapmayı da ihmal etmedi.

Oyunculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çeken Eda Ece, magazin gündeminin mercek altına aldığı isimler arasında yer alıyor. Yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelde dünyaevine giren Ece, kısa bir süre sonra hamilelik haberini duyurmuştu. Ece, kızını kucağına almasının ardından ilk paylaşımını yaptı.

EDA ECE'NİN KIZI MİNA İPEK DÜNYAYA GELDİ

Son olarak seçim günü karnı burnunda pozunu paylaşan ve 'Son ayıma girdim' diyen Eda Ece 4 Nisan tarihinde kızını kucağına aldı.

Annelik heyecanı yaşayan oyuncu Eda Ece açıkladı! Canım kızım aniden doğdu

Ece ve Tuncer çiftinin, kızlarına 'Mina İpek' ismini verdiği öğrenildi. Kızı Mina İpek'i kucağına alan Ece, sosyal medya hesabında ilk paylaşımını da yaptı. Ünlü isim paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ‘’Sabırsız canım kızım aniden doğdu çok da güzel bir gün seçti kendine, gelişiyle bizi çok mutlu etti. Arayan, soran, bizi merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz.'' ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER