Anne olmaya gün sayan Melisa Pamuk'tan ilk hamilelik pozu geldi!

Ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı ile yaşadığı aşkı nikah masasına taşıyan Melisa Pamuk hamile olduğunu açıklamıştı. Güzel oyuncunun karnı burnunda ilk pozu geldi.

Anne olmaya gün sayan Melisa Pamuk'tan ilk hamilelik pozu geldi!

Güzelliği ile büyüleyen ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, hayatını milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile birleştirmişti. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ederken bebek beklediklerini duyurmuştu.

MELİSA ASLI PAMUK HAMİLE Mİ, KİMİNLE EVLİ?

Güzel oyuncunun hamilelik haberi hayranlarını da sevince boğarken karnı burnunda ilk pozları geldi. Güzel oyuncu daha önce düğün makyajını da yapan makyaj sanatçısı Serhat Şen'in Bakü'deki tanıtımında da bol elbiseler giyerek büyüyen karnını kamufle etmişti.

Anne olmaya gün sayan Melisa Pamuk'tan ilk hamilelik pozu geldi!

Fransa'nın başkenti Paris'te Milli Futbolcu Yusuf Yazıcı ile hayatını birleştiren Melisa Aslı Pamuk daha sonra hamilelik haberini vermişti. Hamile olduğu haberinin ardından Pamuk, yapmış olduğu paylaşımlarla daha fazla takip edilmeye başlanmıştı. Karnı burnunda ilk pozunu paylaşan Melisa Aslı Pamuk'un resmine beğeni ve yorum yaparken Pamuk ise paylaşımına "sıcak anne" notunu düştü. Güzel oyuncu bebeğini kucağına almak için gün sayarken Yazıcı ailesi de torunlarına kavuşmak için beklemeyi sürdürüyor. Pamuk ile Yazıcı çifti Mayıs ayında evlenmiş, düğün haberinin ardından bebek haberi sevinç yaratmıştı. Bebeğin cinsiyeti ise henüz açıklanmadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER