Ankaralı Turgut hastaneye kaldırıldı! sağlık durumu nasıl, neyi var?

Ankara oyun havaları müziği denildiğinde akla ilk gelen isim olan Turgut Karataş'tan üzücü bir haber geldi. Sanatçının çocukları babalarının son görüntüsünü paylaştı.

Ankaralı Turgut hastaneye kaldırıldı! sağlık durumu nasıl, neyi var?

Ankara halkı tarafından kendine has tiplemesi ve çıkardığı şarkılar ile bir usta kabul edilen Ankaralı Turgut 61 yaşında olmasına rağmen mesleğine aynı şekilde devam ediyordu. Ankara'da ikamet eden sanatçı ile ilgili magazine düşen haber ise kısa zamanda adından söz ettirdi.

KIZINDAN DUA İSTEĞİ GELDİ

Ünlü şarkıcının kızı babasının hastane yatağında uyurken ki fotoğrafını paylaşarak babasını sevenlerin ona dua etmesini istedi. Ankaralı Turgut'un kızı başka bir detay paylaşmadığı için sağlık durumuna dair yeni bir bilgi alınamadı.

Ankaralı Turgut hastaneye kaldırıldı! sağlık durumu nasıl, neyi var?

Ankaralı Turgut'un 2017 yılında KOAH rahatsızlığı gerekçesiyle hastanede tedavi görülüyor. Şarkıcının hastaneye yatmasının bu durum ile bir ilgisinin olup olmadığı bilinmiyor.

ANKARALI TURGUT HAYATI

Sahne adı Ankaralı Turgut olan Turgut Karataş 1963 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Davul çalan babasından başka ailede müzisyen sayısının çok fazla olması onun da müzisyen olmasını sağlamıştır.

1994 yılında İstanbul'a giden Ankaralı Turgut, Tarkan'ın Oynama Şıkıdım isimli eserini "ti"'ye alarak profesyonel anlamda ilk albümünü yaptı. Bu albümü reklamsız 300 bin satınca ardından Barış Manço'nun "Oku Bakim"i değiştirerek ikinci albümünü yaptı. Altındağ'da yaşayan Ankaralı Turgut'un 5 çocuğu bulunuyor.

Söz konusu haber magazin gündeminde hızlıca yayıldı. Sanatçının sevenleri kendisinin bir an önce iyileşmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER