Ankara'dan hareket eden Van Gölü Ekspresi karlı dağlarla bütünleşiyor!

Başkent Ankara, pek çok trenin hareket noktası olma özelliğini taşıyor. Ankara'dan Bitlis’in Tatvan ilçesine kadar hareket eden Van Gölü Ekspresi özellikle kış aylarında fotoğraf severlerin ilgi odağı oluyor. Karlı dağlarla bütünleşen Van Gölü Ekspresi'nden gelen görüntüler de vatandaşları büyüledi.

Ankara'dan hareket eden Van Gölü Ekspresi karlı dağlarla bütünleşiyor!

Milyonlarca nüfusa ev sahipliği yapan Ankara, pek çok kenti birbirine bağlayan bir köprü olma özelliğini de taşıyor. Ankara, bir çok trenin hareket noktası olma özelliği taşırken Bitlis’in Tatvan ilçesine hareket eden Van Gölü Ekspresi, fotoğrafseverlerin vazgeçilmez kareleri arasında bulunuyor.

Van Gölü Ekspresini karşılayan fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez görüntüleri arasında yer alan karlı dağların arasındaki tren hattı, özellikle kış aylarında fotoğraf severlerin ilgi odağı oluyor.

FOTOĞRAFÇILAR BİTLİS'TE BULUŞUYOR

Ülkemizin farklı illerinden Bitlis’e gelen fotoğrafçılar, karlı dağlarla bütünleşen trenin en iyi fotoğrafını çekmeye çalışıyor.

Ankara'dan hareket eden Van Gölü Ekspresi karlı dağlarla bütünleşiyor!

Fotoğrafçılara özellikle kış aylarında adeta kartpostallık görüntüler veren Van Gölü Ekspresi, yolculuk meraklısı her kesim tarafından tercih ediliyor. Seyahat ve gezi tutkunlarının yanı sıra üniversite öğrencilerinin de ilgi odağı olan ve Ankara-Tatvan arası sefer yapan Van Gölü Ekspresi, kış aylarında muhteşem manzaralar eşliğinde yolculuk imkanı sunuyor.

Ankara'dan hareket eden Van Gölü Ekspresi karlı dağlarla bütünleşiyor! - Resim : 2

Fotoğraf tutkunları bu görüntülere ulaşmak için Ankara, İstanbul gibi illerden Kars, Bitlis ve Van olmak üzere tren hatları üzerinde yer alan yolculuğu fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştiriyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER