Alp Kavasoğlu kimdir, öldü mü, neden öldü, kaç yaşındaydı?

Kübra Aykut'un intihar haberi şok etkisi yaratırken bir kötü haber daha geldi. Alp Kavasoğlu için de şoke eden haber geldi. Alp Kavasoğlu öldü mü, neden öldü, kaç yaşındaydı merak konusu oldu.

Alp Kavasoğlu kimdir, öldü mü, neden öldü, kaç yaşındaydı?

Türkiye dün sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'un intihar haberi gündeme bomba gibi düşerken büyük üzüntü yaratmıştı. Aykut'un ölüm haberinin şoku daha atlatılamadan bu sefer Alp Kavasoğlu'nun ölüm haberi yeni bir şok etkisi yarattı. Alp Kavasoğlu 43 yaşında hayata gözlerini yumdu.

ALP KAVASOĞLU KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Kavasoğlu, 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji ve Felsefe bölümü mezunu. Üniversiteden mezun olunca özel bir şirkette organizasyon koordinatorlugu yaptı. Ardından Loreal Profesyonel ürünler departmanında işe başladı. Daha sonrasında Mehmet Tatlı Akademi de eğitim ve Artistik direktörlüğü yaptı. 2010 yılında dünyaca ünlü trend vision yarışmasında yaptığı saç ve makyaj ile finalist oldu.

Dünyaca ünlü markalardan ve kişilerden eğitimler gördü. Aldığı eğitimlerle birlikte kendine özel eğitimler yarattı ve Türkiye'deki kuaförlere ve makyaj artistlerine eğitimler düzenledi.

2016 yılında Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu’nun yaptığı “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda Sema Çelebi ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

Alp Kavasoğlu kimdir, öldü mü, neden öldü, kaç yaşındaydı?

Türkiye'de pek çok ünlü ismin makyajını yaparak ünlenen Alp Kavasoğlu 1981 doğumluydu. 43 yaşında hayata gözlerini yuman Kavasoğlu'nun vefat haberi duyurulurken ölüm nedeni konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER