Ali İhsan Varol’un yeni yarışma programının adı ne? Hangi kanalda yayınlanacak?

Sevilen yarışma programcısı Ali İhsan Varol yeni yarışma programıyla ekranlara dönmeye hazırlanırken programın adı ve hangi kanalda yayınlanacağı merak edildi.

Ali İhsan Varol’un yeni yarışma programının adı ne? Hangi kanalda yayınlanacak?

Kelime Oyunu adlı yarışma programıyla fenomen haline gelen sunucu Ali İhsan Varol’un yeni bir yarışma programı ile geri döneceği duyuruldu. Uzun süredir çeşitli kanallarda yayınlanan ve zaman zaman ünlü isimlerin katıldığı ve yarışmacıların “Harf alayım” talebiyle hafızalarda yer eden Kelime Oyunu’nun sunucusu Ali İhsan Varol’un sunacağı program merak edildi.

Ali İhsan Varol’un ekranlara ne zaman döneceğini merak eden kullanıcılar internet üzerinde Ali İhsan Varol’un yeni yarışma programının adı ne oldu? Ali İhsan Varol’un yarışma programı hangi kanalda yayınlanacak? gibi aramalar yapmaya başladı.

24 HARFTEN OLUŞAN HEYECAN SEYİRCİLERİ BEKLİYOR

Ali İhsan Varol’un yeni yarışma programının adı ne? Hangi kanalda yayınlanacak?

Şu sıralar İbrahim Selim’in sunduğu fenomen yarışma programı Kelime Oyunu’nun eski sunucusu Ali İhsan Varol, Temmuz’dan itibaren TV100 kanalında Alfapetek adlı bir yarışma programıyla ekranlara dönecek. Yarışmaya katılacaklar için başvurular başlarken yarışmayla ilgili detaylar da paylaşıldı.

Ali İhsan Varol’un sunacağı Alfapetek yarışmasında, yarışmacılara alfabenin 24 harfiyle başlayan sorular soruluyor ve en hızlı bilen puanları topluyor. Üç aşamadan oluşan yarışmanın her aşamasında 2 yarışmacı karşı karşıya geliyor. Üçüncü ve son etapta günün finalistleri birincilik için yarışıyor. Birinciye 20 bin TL para ödülü verilecek.

Alfapetek yarışması Temmuz’dan itibaren hafta içi her gün yayında olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER