Akasya Durağı'nın Dilek'i son haliyle şaşırttı

Bir dönemin ilgiyle takip edilen dizilerinden biri olan Akasya Durağı'nda Dilek karakterini canlandıran Pelin Sönmez'in son halini görenler şaşırdı.

Akasya Durağı'nın Dilek'i son haliyle şaşırttı

Bir dönemin izlenme rekorları kıran Akasya Durağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Pelin Sönmez, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Dizide Obayana'nın aşkı olan Dilek, son görüntüsüyle çok konuşuldu.

Akasya Durağı'nın Dilek'i son haliyle şaşırttı

OYUNCULARIN SON HALLERİ MERAK EDİLİYOR

Akasya Durağı dizisi, sevilen oyuncu kadrosuyla bir döneme damga duran ve hala çok konuşulmayı başarabilen dizilerden biri oldu. 2008-2012 yılları arasında yayımlanan komedi ve aile türündeki Türk televizyon dizisi olan Akasya Durağı hem eğlenceli sahneleriyle hem de oyuncu kadrosundaki başarısıyla büyük beğeni topladı. Zeki Alaska, Levent Ülgen ve Onur Şan gibi isimlerin yer aldığı Akasya Durağı'nda rol alan oyuncuların son halleri merak ediliyor.

Akasya Durağı'nın Dilek'i son haliyle şaşırttı - Resim : 2

Dizide Osman Aga ve Safiye'nin kızını ve Obayana'nın aşkını canlandıran Dilek'in son hali gündem oldu.

Akasya Durağı'nın Dilek'i son haliyle şaşırttı - Resim : 3

Ekranlarda uzun süredir gözükmeyen ünlü güzel Pelin Sönmez, geçtiğimiz günlerde İstanbul Nişantaşı'nda görüntülendi. Aktif olarak oyunculuk yapmadığını söyleyen Pelin Sönmez'in son hali şaşırttı.

Akasya Durağı'nın Dilek'i son haliyle şaşırttı - Resim : 4

Instagram hesabında 111 bin takipçisi bulunan Pelin Sönmez sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanıyor.

Akasya Durağı'nın Dilek'i son haliyle şaşırttı - Resim : 5

Pelin Sönmez'in paylaşımları sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor. Bazı kullanıcılar "Eskisi gibi güzel, değişmemiş" derken bazıları da "Estetik ile çok değişmiş, tanıyamadık" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER