Ajda Pekkan dev bir konserle sevenlerinin karşısına çıktı!

Süperstar Ajda Pekkan, dev bir konserle hayranlarıyla bir araya geldi. Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda sevenleriyle buluşan Pekkan, Eurovision'da bile bu kadar heyecanlanmadığını söyledi.

Ajda Pekkan dev bir konserle sevenlerinin karşısına çıktı!

Sevilen şarkıcı Ajda Pekkan Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda sevenleriyle buluştu. Dev bir orkestra ile konser veren Pekkan'a çok sayıda ünlü şarkıcı eşlik etti. Çağla Şıkel ise gecenin sunuculuğu üstlendi.

Süperstar Ajda Pekkan, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda hayranlarıyla buluştu. BWO Entertainment tarafından düzenlenen konserin sunuculuğunu Çağla Şıkel üstlendi. Dev bir orkestrayla sahne alan usta sanatçıya, Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu ile Dolapdere Bing Gang eşlik etti.

Ajda Pekkan dev bir konserle sevenlerinin karşısına çıktı!

"EUROVISION'DA BİLE BU KADAR HEYECANLANMADIM"

Ajda Pekkan, ilk kez Eurovision Şarkı Yarışması'na katıldığında bile bu kadar heyecanlanmadığını söyledi. Pekkan, "Çok değerli yol arkadaşlarımla sahne alacağım. Onlarla beraber olmak hayalimdi. Kısmet bu akşammış" diye konuştu.

Müzikseverleri "İyi akşamlar İstanbul" diyerek selamlayan Pekkan, "Bu büyülü atmosferde sizlerle beraber çok güzel bir geceye imza atacağımıza inanıyorum. Müzik endüstrisinde tarihi bir müzikal şölen ve değerli bir arşiv bırakacağız diye umut ediyorum. İnşallah öyle yaparız. Beni buralara taşıyan çok değerli halkımıza ve sahne alacak değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ajda Pekkan dev bir konserle sevenlerinin karşısına çıktı! - Resim : 2

Stadyumda gerçekleşen konsere ciddi bir katılım oldu. Müzikseverler, hep bir ağızdan ünlü şarkıcıların şarkılarını söyledi. Yoğun katılımın olduğu konser çok beğenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER