Aile dizisi neden final yapıyor, son bölümde ne oluyor?

Ekranların kısa süre içerisinde sevilen dizilerinden biri olmayı başaran Aile dizisinin final bölümünün yayımlanması üzerine izleyiciler tarafından internet üzerinden dizinin neden final yaptığı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.

Aile dizisi neden final yapıyor, son bölümde ne oluyor?

SHOW TV ekranlarında yayımlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın olduğu dizi bugün yani 30 Ocak Salı günü final bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin final olmasının ardından izleyiciler tarafından en çok merak edilen konular arasında dizinin neden final olduğu sorusu geldi.

Aile dizisi neden final yapıyor, son bölümde ne oluyor?

AİLE DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPACAK?

Konu hakkında vatandaşlar tarafından merak edilenlerin artmasının ardından dizi hakkında gündeme iki iddia geldi. Birinci iddia dizinin son dönemde reytinglerinin düşmesi üzerineydi. Reytinglerin düşmesinin ardından dizinin 30. bölümde final yaptığı hakkında iddialar gündemdeydi.

Bununla birlikte gündeme gelen bir diğer iddia da dizinin en başında yalnızca 30 bölüm kadar sözleşme yapıldığı hakkındaydı. Fakat konu hakkında henüz net bir açıklama da gelmedi.

AİLE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin neden final yaptığı hakkında merak edilenlerin artmasının ardından sona eren bu dizinin oyuncu kadrosu ise şu şekildeydi;

1 - Kıvanç Ttalıtuğ = Aslan Soykan
2 - Serenay Sarıka = Devin Akın
3 - Nur Sürer = Hülya Soykan
4 - Nejat İşler = Cihan Soykan
5 - Selin Şekerci = Avukat Serap
6 - Canan Ergüder = Leyla Soykan Sayıcı
7 - Levent Ülgen = İbrahim Soykan
8 - Emek Göksu = Seher Soykan
9 - Yüsra Geyik = Yağmur Akın

Son bölümde ise Devin karakterinin öleceği hakkında gündem olmasının ardından sonuç, dizinin tam bölümünün yayımlanması ile belli olacak.

SONRAKİ HABER