Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, çalışanlarına neden 29 maaş ikramiye verdi?

Çalışanlarına 29 maaş ikramiye ödemesi yapması ile beraber gündeme gelen Ahmet Yüce'nin kimliği merak edildi. Ahmet Yüce'nin ne iş yaptığını merak edenler araştırmalarına devam ederken bir yandan da hangi sektörde çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdiği merak edildi.

Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, çalışanlarına neden 29 maaş ikramiye verdi?

Ülkemizde maaş zamlarına ilişkin olarak yapılan açıklamalar gündemde yer alırken sosyal medyaya damga vuran bir habere imza atıldı. Çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdiğini açıklayan Amet Yüce sosyal medyada gündem olurken vatandaşın merak ettikleri de arttı. Sosyal medya platformlarında yer alan haberlerin ardından pek çok vatandaş, ‘’Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, çalışanlarına neden 29 maaş ikramiye verdi?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Ahmet Yüce'nin hayatı günün önemli konu başlıkları arasında yer alırken Skoda CEO'su olan Yüce'nin hayatı merak edildi. Bu çerçevede ‘’Ahmet Yüce kimdir, nereli, kaç yaşında?'' gibi sorulara da yanıt aranmaya başladı.

AHMET YÜCE KİMDİR?

Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdiğini açıkladı. Çalışanlarına 29 maaş ikramiyenin hesaplara yatırıldığını açıklayan Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Yüce, Skoda CEO'su olarak biliniyor. Ahmet Yüce, Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin kurucu üyelerindendir.

Ahmet Yüce kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, çalışanlarına neden 29 maaş ikramiye verdi?

1957 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ve orta öğretimini Galatasaray Lisesi'nde tamamlayan Yüce, dayısı Orhan Yüce ile birlikte otomotiv sektöründe yer alırken Alfa Romeo markalarının yedek parça tedarikini sağlıyordu. Yüce, Alfa Romeo markasının Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı ardından 1987 yılında Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin kurucu üyesi olarak derneğin faaliyete geçmesine katkı sağladı. Son olarak Skoda’nın Türkiye temsilcisi Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilen Ahmet Yüce, 15 yıldır çalışanlarına ikramiye ödemesi yapıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER