Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir evlendi mi?

Yalı Çapkını yıldızlarından Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in İspanya'da evlendiği iddia edildi.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir evlendi mi?

Yalı Çapkını dizisiyle geniş hayran kitlesi bulunan oyuncu Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in İspanya'da dünyaevine girdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Yalı Çapkını dizisindeki partnerlikleri kısa sürede aşka dönüşen Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu hayranlarının uzun süredir beklediği haber geldi. Çiftin evlendiği yönündeki iddialar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir evlendi mi?

"İSPANYA'DA GERÇEKLEŞEN BİR OLAYI SAKLAMALARINA İZİN VERMEYECEĞİM"

Bir ayrılıp bir barışan gözde çift Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in evlendiği iddia edildi. Sanatçı Onur Akay, evlilik haberini şu sözlerle duyurdu:

"Değerli oyuncularımız Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir artık evli. İspanya'da gerçekleşen bir olayı saklamalarına izin vermeyeceğim. Çünkü o sizi deli gibi seven fanlarınıza ayıp olurdu. Ben Afra ve Mert'i gönülden tebrik ediyorum."

Onur Akay'ın paylaşımı sonrası Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in hayranları heyecanlandı. Çiftin gerçek hayatta evlenip evlenmediği merak konusu oldu. Saraçoğlu ve Demir'in evlendiğinin iddia edilmesi hayranların heyecanını arttırdı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in konuya ilişkin açıklama yapmaları bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER