Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bir arada! Kızları Melisa mezun oldu

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, kızları Melisa'nın mezuniyetinde bir araya geldi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın aylar sonra bir araya gelmesi ise çok konuşuldu.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bir arada! Kızları Melisa mezun oldu

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, kızları Melisa için bir araya geldi. Ilıcalı ve Subaşı'nın 2013 yılında doğan kızları Melisa, 5. sınıftan mezun oldu.

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı aylar sonra kızları Melisa'nın 5. sınıf mezuniyeti için bir araya geldi. Ayrılıp barışmaları ve aşk hayatları ile çok sık konuşulan Ilıcalı ve Subaşı, 2018 yılında boşandı. Evlilikleri 1 yıl süren Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, ilişkileri ile çoğu zaman magazin gündemindeki yerini aldı.

Eski eşler, problemlerini bir kenara bırakarak, kızları Melisa için sık sık bir araya geliyor. İkili bu defa da kızları Melisa'nın mezuniyet töreninde bir araya geldi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bir arada! Kızları Melisa mezun oldu

"EVLATLARIMIZIN MUSMUTLU GÜNLERİNİ GÖRDÜĞÜMÜZ GÜNLERİMİZ OLSUN"

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Şeyma Subaşı, mezuniyetten kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Subaşı, "Bizim biricik kızımızın 5. sınıf mezuniyeti. Hahaha, içindeki ekstra duygulardan ağlıyordum... Maşallah herkese musmutlu, huzurla yaşadığı ömürler diliyorum. Evlatlarımızın musmutlu günlerini gördüğümüz, Allah’ın bizi evlatlarımızla sınamadığı günlerimiz olsun. Herkese tebrikler" paylaşımında bulundu.

Kızları Melisa'nın 5. sınıf mezuniyeti için bir araya gelen Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. İkilinin bir araya gelmesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER