Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ile dünyaevine girdi

Türk Televizyonlarının en çok tanınan isimlerinden olan Acun Ilıcalı bugün bir kez daha damat oldu. Bir süredir kendisinden 30 yaş küçük Altunkaya ile birlikte olan Ilıcalı'nın düğününe ünlü akını yaşandı.

Acun Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ile dünyaevine girdi

Futbol Muhabiri olarak başladığı meslek hayatında hızlıca üst basamakları tırmanan Acun Ilıcalı özel hayatında da farklı süreçler yaşamıştı. 55 yaşındaki Acun Ilıcalı bu zamana kadar 3 evlilik yapmıştı.

ILICALI'NIN 4. EVLİLİĞİ OLDU

Günümüzde bir çok ülkede program çekimlerini yapan, futbol takımı ve kanal sahibi olan Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin yeni yönetiminde Asbaşkan olarak görev yapıyor. Son olarak Şeyma Subaşından 2018 yılında boşanan Acun Ilıcalı 6 yıl sonra yeniden nikah masasına oturdu.

Acun Ilıcalı İstanbul'da sevgilisi Çağla Altunkaya ile yeni bir döneme başladı. Yapılan düğünde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Direktörü Jose Mourinho, Hülya Avşar, Demet Akalın gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

"BİR ARADA OLACAĞIZ"

Düğünün yapılacağı alana sürat motoru ile gelen çift kıyılan nikah ile resmen karı koca oldu. Acun Ilıcalı düğünleri ile ilgili yaptığı açıklamada "Zaten uzun zamandır beraberdik. Bugün de nikahımız kıyıldı. Arkadaşlarımız ile bir arada olacağız" şeklinde konuştu. Acun Ilıcalı'nın nikah şahitliğini yıllardır beraber iş yaptığı ortağı Esat Yontunç yaptı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER