Acun Ilıcalı Emre Belözoğlu hakkında önemli açıklamalarda bulundu!

Acun Ilıcalı katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Okan Buruk ile ilgili açıklamalarda bulunan Acun, Emre Belözoğlu ile ilgilide itirafta bulundu.

Acun Ilıcalı Emre Belözoğlu hakkında önemli açıklamalarda bulundu!

Acun Ilıcalı TV 100'e katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü isim Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında açıklamalar yaparken, Emre Belözoğlu hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.

Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, hareketli bir yaz transfer dönemi geçirdi. İngiliz temsilcisi, Aston Villa'dan Jaden Philogene, Brighton'dan Aaron Connolly, Liverpool'dan Tyler Morton, Fenerbahçe'den Bora Aydınlık, Brighton'dan James Furlong, Chelsea'den Xavier Simons, Manchester City'den Liam Delap, Sparta Rotterdam'dan Jason Lokilo, Cardiff'den Ryan Allsop, Burnley'den Scott Twine, Sporting CP'den Ruben Vinagre'yi transfer etti.

screenshot-7.jpg

HULL CİTY LİG'DE 9. SIRADA

Hull City, bu sezon 11 resmi maça çıktı ve bunlardan 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Hull City, 17 puanla ligde 9. sırada yer alıyor.

ALİ KOÇ TARİHİN EN BAŞARILI KİŞİSİ

Bütün furbol takımlarını sevdiğini fakat kendisinin koyu Fenerbahçeli olduğunu dile getiren Acun Ilıcalı, "Ben ağır Fenerbahçe'liyim. Diğer kulüplere saygı ve sevgim sonsuz. Futbol için bir gerilim hiçbir zaman yaşamadım. Ali Koç takım için çok fedakarlık yaptı.

Bir insanın bir işe verdiği enerji önemlidir. En zor zamanda da elinden geleni yaptı şimdi de yapıyor. Bugün iyi gidiyor diye yarın iyi gidecek diye bir şey yok. Ben bunları gördüğüm için destekliyorum.

Babamın hayrı için desteklemiyorum. Bir önceki başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe için hapis yattı. Onun da çok büyük fedakarlığı oldu. O dönem Aziz Yıldırım'ı destekliyordum. Şimdi de Ali Koç'u destekliyorum."

screenshot-9.jpg

"FENERBAHÇEYE BAŞKANLIK HAYALİNİZ VAR MI?"

"Fenerbahçe'de başkanlık hayaliniz var mı?" sorusuna Acun Ilıcalı, "Bunu biraz iltifat olarak görüyorum. Sen yakışırsın denmesi bir Fenerbahçeli için çok büyük bir mutluluk ama şu anda öyle bir düşüncem yok. İlerde ne olur bilmem. Şartlar benim başkanlıkla buluşmamı organik bir şekilde sağlarsa ben bunu istemem diyemem. Şu anda aklımın ucundan bile geçmiyor."

screenshot-8.jpg

GALATASARAYIN AVRUPADAKİ GALİBİYETİ HEPİMİZİ GRURLANDIRDI

Galatasarayın doğru nir hocayla iti bir yolda olduğunu ve galibiyetinin hepimizi mutlu ettiğini söyleyen Acun, "Galatasaray'ı takdir ediyorum. İngiltere'deki galibiyet hepimizi gururlandırdı. Kılpayı değil, çok güzel bir galibiyet aldı. Galatasaray doğru hoca ile iyi bir yolda.

Okan Buruk, bana sorarsanız Milli Takım'a gelmeliydi. Okan Buruk boştayken ne yaptım, beni dinlemediler. Çok zeki, işini bilen ve iyi bir insan. Baktığım zaman eksik bulamıyorum. Okan benim çok eski dostum."

EMRE'NİN PERFORMANSI HULL CİTY'YE FAZLASIYLA YETERDİ

Emre Belözoğlu'nun temiz kalpli biri olduğunu söyleyen Acun, "Biz hoca ararken, Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlük yetkisi yoktu. Emre'nin durumu olduğunda da benim hocam vardı. Bir türlü buluşamadık. Zaman ne gösterir bilmem.

screenshot-6.jpg

Kimseyi canım ciğerim diye hocam yapmam zaten ama bugün Emre'nin performansı Hull City'de hoca olmaya fazlasıyla yeter. Top teknik direktör olması gereken özellikler var. Korkunç bir insan ilişkisi, şeytan tüyü, oyuncuyu kendisine inandıracak temiz bir kalp var. Büyük bir vizyonu var. Barcelona'da oynamış. Büyük takımlarda oynayan kim var? Başarının yüzde 52'i insan ilişkisidir." dedi.

haberankara.com

SONRAKİ HABER