Acun Ilıcalı bir kez daha nikah masasına oturuyor! Düğün için geri sayım başladı

Televizyon tarihinin özellikle eğlence içerikleri konusunda ülkemizde sayılı isimlerinden olan Acun Ilıcalı özel hayatı ile de sık sık gündem olmuştu. Özellikle Şeyma Subaşı ile yaşadıkları gündem olan Ilıcalı'nın yeniden damatlık giymeye hazırlandığı öğrenildi.

Acun Ilıcalı bir kez daha nikah masasına oturuyor! Düğün için geri sayım başladı

Spor muhabirliği yaparak başladığı televizyon kariyerinde hızlı bir şekilde şöhret basamaklarını tırmanan Acun Ilıcalı, bir çok ülkede yarışma programı prodüksiyonu yapan, televizyon kanalı ve futbol takımı sahibi zengin bir iş adamı haline gelmişti.

55 yaşındaki Acun Ilıcalı işine ek olarak evlilikleri ile de çoğu defa magazin haberlerine konu olmuştu. İlk evliliğini Seda Başbuğ ile 1988-93 yılları arasında yapan Acun Ilıcalı 10 yıllık bekarlığın ardından 2003 yılında Zeynep Ilıcalı ile evlenmişti.

3 DEFA BOŞANMIŞTI

13 yıllık evliliğini çalkantılı bir şekilde sonlandıran Acun Ilıcalı 2017 yılında Şeyma Subaşı ile yapmıştı. Kısa süren evliliğini 2018 yılında bitiren ve 3. defa boşanan Acun Ilıcalı bir kaç yıldır Çağla Altunkaya ile bir birliktelik yaşıyor.

Altunkaya ile aralarında 30 yaş fark olmasını sorun etmeyen çiftin mutlu bir ilişki içinde olduğu biliniyordu. Acun Ilıcalı'da sevgilisi ile olan ilişkisini "Çağla’yla çok güzel bir ilişkimiz var. 2 yılı devirdik. Çok üretken bir dönem geçiriyorum ve bunda Çağla ile yakaladığım huzurun önemli olduğunu düşünüyorum" diyerek özetlemişti.

DÜĞÜN GÜNÜ BEKLENMEYE BAŞLANDI

Mutlu olduğunu belirten Acun Ilıcalı'nın Altunkaya'ya evlilik teklifi ettiği iddia edildi. Magazin basınında yer alan bilgilere göre sevgililer düğün için hazırlıklara başladı.

Konu ile ilgili önümüzdeki günlerde taraflardan yeni bilgiler gelmesi bekleniyor. Acun Ilıcalı son günlerde Fenerbahçe'deki görevi ile daha çok ön plana çıkıyor. Sevgilisi Çağla Altunkaya ise Acun Ilıcalı'nın yanında yer alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER