Acun Ilıcalı 4. kez düğün yapmadan önce yaptığı uyarıyla gündem oldu

Şov dünyasına kattıkları ile ülkemizde en önemli televizyon sektörü isimlerinden olan Acun Ilıcalı bir kez daha özel hayatı ile adından söz ettirdi. Şeyma Subaşı ile olaylı bir evliliğin ardından boşanan Ilıcalı sevgilisi Çağla Altunkaya ile evleniyor.

Acun Ilıcalı 4. kez düğün yapmadan önce yaptığı uyarıyla gündem oldu

2012 yılında sevgili olduğu Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı 2017 yılında evlenmişti. Kısa bir süre sonrasında boşanan çift yollarına ayrı bir şekilde devam etme kararı almıştı. 2018'den sonrasında Acun Ilıcalı kendisinden 30 yaş küçük Çağla Altunkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Sık sık bu ilişkiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı bir kez daha damat olmaya hazırlanıyor. 55 yaşındaki Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya ile 4 Eylül'de İstanbul'da düğün yapacağı öğrenildi.

Acun Ilıcalı 4. kez düğün yapmadan önce yaptığı uyarıyla gündem oldu

"DAVETLİLERDEN PAYLAŞIM YAPMAMALARI İSTENDİ"

Daha önce 3 evlilik yapan ve bu evliliklerinden 4 kız çocuğu olan Acun Ilıcalı'nın düğünü ile ilgili yapacağı düğünden önemli bir ayrıntı magazin gündemine düştü. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Acun Ilcalı ve Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesinde davetlilerden sosyal medya paylaşımı yapmamaları istendi.

Söz konusu davetiyede "Çağla ve Acun. Birlikte kutlayalım" ve "Sosyal medya olmasın, lütfen" ifadeleri yer aldı. Esma Sultan Sarayında saat 21:00'da başlayacak düğüne ünlüler dünyasından üst düzey isimlerin katılması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER