6 Ekim MasterChef kim elendi, dün akşam en son kim gitti 2024?

Türkiye'nin en çok izlenen ve en uzun soluklu yarışma programları arasında yer alan MasterChef eleme gecesi ile 6 Ekim 2024 Pazar günü elenen isim belli oldu. Ayşe elendi mi?

6 Ekim MasterChef kim elendi, dün akşam en son kim gitti 2024?

Türk televizyon tarihinin en uzun süreli yarışma programları arasına adını yazdırmayı başaran MasterChef yarışmasında dün akşam yine eleme potası yaşandı. Bütün hafta boyunca yapılan yarışmalar ve gerçekleştirilen tadımlar sonrasında potaya giren yarışmacılar belirlenmişti. Potaya giren 7 yarışmacı yapılan yemeklerin ardından 4'e düşerken dörtlü potada elenen isim belli oldu.

MASTERCHEF KİM ELENDİ 6 EKİM 2024, AYŞE ELENDİ Mİ?

Hatırlanacağı üzere MasterChef yarışmasında bir önceki hafta yarışmaya veda eden isim Bera olmuştu. Bera'nın ardından bu hafta yarışmadan elenen isim Ayşe oldu. Daha elemeye katıldığı ilk günden bu yana halkın yoğun sevgi gösterdiği ve sosyal medya fenomeni haline getirdiği Ayşe yarışma boyunca en fazla takipçi toplayan kişi olmuştu. Bu hafta eleme potasındaki adaylar şu şekilde sıralanmıştı;

Nevzat

Muratcan

Eda

Semih

Şirin

Alper

Ayşe

Danilio Şef'in imza tabağını yapan son 4 arasına kalan Ayşe istediği tabağı çıkartamadı. Son derece zor olan yemeğin yapım aşamalarında hata yapan Ayşe elemeye kalan son 4 isim arasında en başarısız tabağı çıkararak bu hafta yarışmaya veda eden isim oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER