24 Mart Survivor All Star eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'da dün gerçekleşen mücadelenin ardından birinci gitme adayı belli olmuştu. Diğer taraftan bu hafta gerçekleşecek olan düellonun diğer adayları merak konusu oldu.

24 Mart Survivor All Star eleme adayı kim oldu?

Bu sene en iyilerin yarıştığı Survivor All Star'da mücadele devam ediyor. Dün gerçekleştirilen karşılaşmada yapılan dokunulmazlık oyununun ardından haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Yarışmanın sıkı takipçileri tarafından ise bugün yaşanacak karşılaşmada hangi takımın kazanacağı ve ikinci eleme adayının kim olduğu araştırılmaya başlandı.

SURVIVOR'DA HAFTANIN BİRİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

Dün mavi takım ile kırmızı takım arasında gerçekleşen karşılaşmada iki takım arasında büyük bir mücadeleye tanık olundu. Oyunun son ana kadar sürekli olarak skor değiştirmesinin ardından son olarak 11-11'de bayrak yarışına çıkıldı. Tüm mücadelenin ardından kazanan ismin belli olacağı bu yarışmada mavi takımdan Ogeday ve Damlacan ikilisinin oyunu sonunda 12-11 dokunulmazlığın ve ödülün sahibi mavi takım oldu.

Böylelikle mavi takım rahat bir ada konseyi yaşarken, kırmızı takım ise kadın elemesi haftası olduğu için bir kadın aday çıkarmak zorunda kaldı.

KIRMIZI TAKIMDAN ALEYNA İLK ELEME ADAYI OLDU!

Özellikle son günlerde kırmızı takımdaki yarışmacılar ile sık sık sorunlar yaşayan Aleyna, verilen mücadelenin kaybedilmesinin ardından kırmızı takımın ilk eleme adayı olarak çıktı.

HAFTANIN İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLACAK?

Toplamda 4 gün üst üste verilen mücadelenin ardından eleme adaylarının belirlenmesi için takımlar mücadele vermeye devam edecek. Bugün de oynanacak yeni dokunulmazlık oyunu ile kadın haftasında ikinci eleme adayının belirlenmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER