18 Temmuz Masterchef 2024 Ana kadroya kim girdi? Ekipte kimler var

Survivor'un final yapması ile beraber başlayan ve bu süre zarfında heyecan veren anlara sahne olan Mastechef'de ana kadroyu belirleme süreci devam ediyor. Yarışmacılar kendilerinden istenen tabağı hazırlayıp ekibe girmek için mücadele veriyor.

18 Temmuz Masterchef 2024 Ana kadroya kim girdi? Ekipte kimler var

Yıllardır Türk televizyonlarının en sevilen yarışmalarından olan Mastechef 2024 yılında da insanları ekranlara kilitlemeyi başardı. Ön elemelerin tamamlanmasının ardından kalan yarışmacılar ana kadro belirleme sürecinde kendilerini ispatlamaya çalışıyor.

BİR KİŞİ DAHA BELİRLENDİ

Şu ana kadar 5 yarışmacının Mastechef Türkiye Ana Kadrosunda yer almasının ardından gözler 6. ismin kim olacağına çevrilmişti. Dün akşam yayınlanan son bölüm ile bu sorunun cevabı yanıt bulmuş oldu.

Şefler yarışmacıları iki aşamalı bir sınava tabii tuttu. İlk aşamada kendilerinden testi kebabı yapmaları istenen yarışmacılardan en iyi 6 performansı gösteren yarışmacılar ikinci aşamada isotla herhangi bir yemek yaptı.

18 Temmuz Masterchef 2024 Ana kadroya kim girdi? Ekipte kimler var

LİSTE ÇOĞALIYOR

Bu sürecin ardından şeflerden onay alan ve kayısı ile en iyi tabağı çıkarıp birinciliğe layık görülen Çağlar ana kadronun 6. ismi oldu. Şu ana kadar ana listede yer alan yarışmacılar şu şekilde oldu;

1. Zeynep

2. Hakan

3. Onur

4. Ümmühan

5. Deniz

Ana kadronun tamamlanmasının ardından yarışmada heyecan giderek artacak. Aylar sürecek mücadelenin sonunda ise bir isim yarışmanın birincisi olacak.

SONRAKİ HABER