Kültür-sanat

Ankara bu ay konsere doyacak! Temmuz ayı konser listesi belli oldu Ankara bu ay konsere doyacak! Temmuz ayı konser listesi belli oldu Başkent Ankara'da yazın en güçlü dönemlerinden olan Temmuz'da birbirinden özel konserler vatandaşlar ile buluşacak. Programların yeri ve zamanına haberimizin detayından erişebilirsiniz.
Nasreddin Hoca Festivali başlıyor! Göle Maya Çalma etkinliği yapılacak Nasreddin Hoca Festivali başlıyor! Göle Maya Çalma etkinliği yapılacak Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali başlıyor. Festivalde çok sayıda etkinlik yapılacak.
Ankara'dan yola çıkan Doğu Ekspresi de burayı selamlıyor! Eşsiz güzellik bu ilde yer alıyor Ankara'dan yola çıkan Doğu Ekspresi de burayı selamlıyor! Eşsiz güzellik bu ilde yer alıyor Başkent Ankara'dan yola çıkan Doğu ekspresi pek çok doğal güzelliği selamlayarak yolculuğuna devam ediyor. Doğu Ekspresi rotası üzerinde yer alan doğal güzellikler keşfedilmeye devam ederken bir ilimizdeki eşsiz güzellik vatandaşların gündeminde yer aldı.
Sinemalarda son durum: Ters Yüz 2 gişedeki tahtını korumaya devam ediyor Sinemalarda son durum: Ters Yüz 2 gişedeki tahtını korumaya devam ediyor Uzun bir süredir seyirci açısından durgun geçen sinema salonları yaz tatilinin gelmesiyle birlikte yeniden dolmaya başladı. Özellikle Ters Yüz 2 animasyonu dünyada olduğu kadar ülkemizde de sinemalara can suyu olmaya devam ediyor.
Tokat'ta öğrenciler dilli kaval çalmayı öğreniyor Tokat'ta öğrenciler dilli kaval çalmayı öğreniyor Tokat'ta Blok Flütten Dilli Kavala Projesi kapsamında öğrenciler, dilli kaval çalmayı öğreniyor.
Gladyatör 2'den ilk görseller yayınlandı! Oyuncu kadrosunda yok yok! Gladyatör 2'den ilk görseller yayınlandı! Oyuncu kadrosunda yok yok! Merakla beklenen ve geniş bir oyuncu kadrosuna sahip Gladyatör 2’nin ilk görselleri yayınlandı. Görseller popüler bir Amerikan dergisinde yayınlandı.
Bakan Bak açıkladı! GSB Müzekart GNS ve Seyahatsever başvuru tarihleri Bakan Bak açıkladı! GSB Müzekart GNS ve Seyahatsever başvuru tarihleri Gençlik ve Spor Bakanlığı ücretsiz Müzekart GNS ve Seyahatsever uygulamaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamalarla beraber GSB Müzekart GNS ve Seyahatsever başvuru tarihleri merak edildi.
Kapadokya'da K-Kültür Festivali gerçekleştirildi Kapadokya'da K-Kültür Festivali gerçekleştirildi Kapadokya'da Kore Kültür Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı en büyük K-Kültür Festivali yapıldı. Festivale oldukça yoğun bir katılım oldu.
Müzekart GNS nedir, kimleri kapsıyor, ne zaman başlayacak? Müzekart GNS nedir, kimleri kapsıyor, ne zaman başlayacak? Türkiye'nin zenginliklerinin ve tarihi miraslarının sergilendiği müzeler her yaştan insanın ilgisini çeken yerler olarak biliniyor. Özellikle genç neslin müzelere karşı ilgili oluşu yeni programların hayata geçirilmesine neden oldu.
İzzet Günay kimdir, neden hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu nasıl? İzzet Günay kimdir, neden hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu nasıl? Yeşilçam’ın usta oyuncularından İzzet Günay’ın hastaneye kaldırılması sanat camiasını korkuttu. İnternet üzerinde de kim olduğu, neden hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun nasıl olduğu merak edildi.
Sofraları süslüyor! İşte durak yoğurdunun hikayesi! Sofraları süslüyor! İşte durak yoğurdunun hikayesi! Durak yoğurdu, unutulmaya yüz tutmuş lezzetler arasında yer alıyor. Durak yoğurdunun ne olduğu ve hikayesinin nereden geldiği ise merak ediliyor.
Türkiye’nin ilk Kil Müzesi Sivas’ta ziyaretçilere kapılarını açtı Türkiye’nin ilk Kil Müzesi Sivas’ta ziyaretçilere kapılarını açtı Türkiye’nin bilinen ilk Kil Müzesi, Sivas’ta ziyaretçilere kapılarını açtı. Müze, kozmetik ve temizlik alanında öncü markalardan biri olan Dermokil tarafından oluşturuldu.