Kültür-sanat

Hava Muhalefeti konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi? Hava Muhalefeti konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede çekildi? Güldür Güldür Show ekibinin yaptığı Hava Muhalefeti adlı yerli film televizyonlarda yayınlanıyor. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.
Organize İşler 2 Sazan Sarmalı konusu, oyuncuları, nerede çekildi? Organize İşler 2 Sazan Sarmalı konusu, oyuncuları, nerede çekildi? Yılmaz Erdoğan’ın sevilen filmlerinden Organize İşler 2 yeniden televizyonda gösteriliyor. Seyirciler filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiğini merak etti.
Zaferin Rengi konusu, oyuncuları, hangi platforma gelecek? Zaferin Rengi konusu, oyuncuları, hangi platforma gelecek? Milli Mücadele’yi uluslararası bir futbol müsabakası üzerinden anlatan Zaferin Rengi filminin konusu, oyuncuları ve hangi platforma geleceği merak edildi.
Etimesgut tiyatrocuları ve sanatseverleri Kent Tiyatrosu ile buluşturacak Etimesgut tiyatrocuları ve sanatseverleri Kent Tiyatrosu ile buluşturacak Etimesgut Belediyesi, ilçede Kent Tiyatrosu’nu açmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda açılacak yeni tiyatro Ekim ayında sanatseverlerle buluşacak.
Netflix 2024 abonelik fiyatlarına zam yaptı! Rakamlar ne oldu,  temel, standart, özel plan ücretleri Netflix 2024 abonelik fiyatlarına zam yaptı! Rakamlar ne oldu, temel, standart, özel plan ücretleri Dünyanın global anlamda en çok tercih edilen online dizi ve film izleme platformu Netflix abonelerini üzmeye devam ediyor. Sık sık Türkiye fiyatlarını artıran Netlfix bir kez daha aynı politikayı uyguladı.
Servet Operasyonu konusu, oyuncuları, nerede çekildi? Servet Operasyonu konusu, oyuncuları, nerede çekildi? Jason Statham’ın başrolde olduğu Servet Operasyonu bu akşam televizyonda yayınlanacak. Bazı sahneleri Türkiye’de geçen filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.
36. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması'na yoğun ilgi 36. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması'na yoğun ilgi 36. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması, Bursa'da başladı. Yoğun ilgi gören yarışma 12 Temmuz'a kadar sürecek.
Eşkıya konusu, oyuncuları, nerede ve ne zaman çekildi? Eşkıya konusu, oyuncuları, nerede ve ne zaman çekildi? Türk sinemasının önemli filmlerinden biri olan Eşkıya’nın yıllardan sonra yeniden televizyonda yayınlanması ile filmin konusu, oyuncuları, nerede ve ne zaman çekildiği merak edildi.
Brad Pitt beyazperdede pistlerin tozunu attırmaya geliyor! Brad Pitt beyazperdede pistlerin tozunu attırmaya geliyor! Ünlü oyuncu Brad Pitt, yeni bir filmle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanırken bu kez pistlerin tozunu attırmaya geliyor!
Şangay Şövalyeleri oyuncuları, konusu, nerede çekildi? Şangay Şövalyeleri oyuncuları, konusu, nerede çekildi? Aksiyon komedi türünün sevilen filmlerinden Şangay Şövalyeleri bir kez daha televizyonlarda yayınlanıyor. Filmin oyuncuları, konusu ve nerede çekildiği merak edildi.
Cango’nun İntikamı konusu, oyuncuları, nerede çekildi? Cango’nun İntikamı konusu, oyuncuları, nerede çekildi? Western sinemasına damga vurmuş örneklerden biri olan Cango’nun İntikamı televizyonda seyirciyle buluşuyor. Filmin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi.
Uluslararası Bursa Festivali başladı Uluslararası Bursa Festivali başladı Bu yıl 62'ncisi düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali, büyük bir heyecan ile başladı. Festivale yoğun bir katılım oldu.