Kültür-sanat

Ankara'da Afgan renkleri Afganistanlı genç ressamın açtığı sergide sergileniyor Ankara'da Afgan renkleri Afganistanlı genç ressamın açtığı sergide sergileniyor Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile Afganistan’ın Renkleri isimli resim sergisi açıldı.
Ankara’da Limak Filarmoni Orkestrası konser verdi Ankara’da Limak Filarmoni Orkestrası konser verdi Ankara’da seyirci karşısına çıkan Limak Filarmoni Orkestrası konser verdi. Kolombiya ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 65’inci yıl dönüm kapsamında düzenlenen konsere pek çok davetli katılım sağladı.
Kalecik Karası Üzüm Festivali'ne ABB Başkanı Yavaş katıldı Kalecik Karası Üzüm Festivali'ne ABB Başkanı Yavaş katıldı 14'üncü Kalecik Karası Üzüm Festivali başladı. Festivale katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağlarken hafta sonu da sürecek olan festivale ilişkin ABB Başkanı Yavaş'tan açıklama geldi.
Türkiye Diyanet Vakfı’nın Yaz Kampı’na 341 öğrenci katıldı Türkiye Diyanet Vakfı’nın Yaz Kampı’na 341 öğrenci katıldı Türkiye Diyanet Vakfı yaz ayı için kamp düzenlemişti. Düzenlenen kampa toplamda 341 öğrencinin katılım sağladığı açıklandı. Farklı illerde düzenlenen kampta öğrenciler akademik ve kişisel alanlarda gelişim fırsatlarından yararlandı.
50 yıldır iade çalışması devam eden arkeolojik eser Türkiye’ye getirildi 50 yıldır iade çalışması devam eden arkeolojik eser Türkiye’ye getirildi Kültür ve Turizm Bakanlığı yasa dışı yollardan ülkemizden çıkarılan 14 eseri Türkiye’ye geri getirdi. Getirilen parçalardan birinin iadesinin 50 yıl için çalışıldığı ortaya çıktı.
Ankara'da Etkili Hutbe Sunumu Yarışması ödülleri dağıtıldı Ankara'da Etkili Hutbe Sunumu Yarışması ödülleri dağıtıldı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Etkili Hutbe Sunumu Yarışması kapsamında dereceye girenlere ödülleri Ankara'da düzenlenen törenle teslim edildi.
Yıl dönümü geliyor: Twilight hangi sırayla izlenir? Yıl dönümü geliyor: Twilight hangi sırayla izlenir? Bir dönemin efsane serilerinden olan Alacakaranlık serisi 13 Eylül tarihinde yeniden belirlenen sinema salonlarında gösterime girecek. 13 Eylül 2024 tarihinde sinemalarda yeniden gösterilecek olan Twilight film serisi hangi sırayla izlenir?
Rafadan Tayfa Kapadokya 27 Aralık’ta sinemalarda Rafadan Tayfa Kapadokya 27 Aralık’ta sinemalarda 5. filmi ile beyaz perdede sevenleri ile buluşmaya hazırlanan Rafadan Tayfa’dan güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre Rafadan Tayfa Kapadokya macerası ile 27 Aralık’ta sinemalarda olacak.
Harry Potter dizisinin oyuncularını seçme süreci başladı Harry Potter dizisinin oyuncularını seçme süreci başladı Fantastik edebiyatın gelmiş geçmiş en ünlü serilerinden olan Harry Potter, 7 kitabına ek olarak 8 filmlik bir sinema serisi olarak beyazperde de yer almıştı. Son kitabın 2007 ve son filmin 2011 yılında yayınlanmasının ardından Harry Potter'ın yeniden ekranlara geleceği açıklanmıştı.
AB Türkiye Delegasyonu Ankara'da Senfonik Sohbahar Konseri düzenleyecek AB Türkiye Delegasyonu Ankara'da Senfonik Sohbahar Konseri düzenleyecek Konser ve etkinliklerle dolu bir yaz dönemi geçiren Ankara'da aynı tempo Sonbaharda devam edecek. Başkentliler Sonbaharı Şarkıcı Barbaros ve konuk olarak Cecilia Krull'un yer alacağı Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler konseri ile karşılayacak.
İliklerine kadar korkmak isteyenler için en korkunç korku filmleri İliklerine kadar korkmak isteyenler için en korkunç korku filmleri Korku filmleri genellikle en sık takip edilen ve izlenilen film türleri arasında yerini alıyor. İliklerine kadar korkmak isteyenler için en iyi 5 korku filmi şu şekilde..
Pakistan Savunma Günü Ankara'da Bakan Bolat'ın katılımıyla kutlandı Pakistan Savunma Günü Ankara'da Bakan Bolat'ın katılımıyla kutlandı Pakistan'ın Ankara Büyükelçiliği'nde Savunma Günü resepsiyonu düzenlendi. Resepsiyona Ticaret Bakanı Ömer Bolat da katılım sağlarken önemli açıklamalara yer verdi.