Kültür-sanat

Türk Kızılay Ankara'da İnsani Yardım Günü’ne özel fotoğraf sergisi düzenledi Türk Kızılay Ankara'da İnsani Yardım Günü’ne özel fotoğraf sergisi düzenledi Ankara’da Türk Kızılay tarafından düzenlenen Dünya İnsani Yardım Günü etkinliği çerçevesinde iki fotoğraf sergisi açıldı. Sergide insani yardımın herkes tarafından ihtiyaç duyulabilecek bir alan olduğunun altı çizildi.
Kristal Ayaklar Ödül Töreni Ankara'da düzenlendi Kristal Ayaklar Ödül Töreni Ankara'da düzenlendi Kristal Ayaklar Ödül Töreni, Başkent Ankara'da düzenlendi. Ankara'da düzenlenen törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katıldı. Törende Bakan Göktaş'tan önemli açıklamalar gelirken kadın futboluna da değinildi.
Ankara'da otomobil sporlarında tırmanma yarışı gerçekleştirildi Ankara'da otomobil sporlarında tırmanma yarışı gerçekleştirildi Başkent Ankara, otomobil sporlarında 5 yıl aradan sonra tırmanma yarışına ev sahipliği yaptı. Gerçekleşen yarışın sonucu merak edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen yarışın galibi de belli oldu.
Annem Ankara dizisinin konusu ne, kimler oynuyor, ne zaman yayınlanacak? Annem Ankara dizisinin konusu ne, kimler oynuyor, ne zaman yayınlanacak? Yakın zamanda duyurusu yapılan Annem Ankara'dan yeni bilgiler geliyor. Ankara'nın eski yıllarını yakından tanıma fırsatı oluşturacak dizinin başrol oyuncuları projenin önemini daha da artırıyor.
Yakup Ömeroğlu kimdir, ne iş yapıyor, neden vefat etti? Yakup Ömeroğlu kimdir, ne iş yapıyor, neden vefat etti? Türk dünyasının gelişmesi ve ilerlemesi adına önemli çalışmalarda bulunan Dr. Yakup Ömeroğlu'ndan sevenlerini üzen haber geldi. 58 yaşında vefat eden Ömeroğlu'nun vefatı sevenlerini yasa boğdu.
İş Bankası tarafından hazırlanan sergi Ankara'da ziyarete açıldı İş Bankası tarafından hazırlanan sergi Ankara'da ziyarete açıldı Başkent Ankara'daki etkinlikler yakından takip ediliyor. Ankara'da düzenlenen etkinliklere dair bilgiler verilmeye devam ederken İş Bankası tarafından hazırlanan sergi Ankara'da ziyarete açıldı.
2024 Mevlid Kandili ne zaman, hangi ay, ayın kaçında? 2024 Mevlid Kandili ne zaman, hangi ay, ayın kaçında? Mevlid Kandili ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Mevlid Kandili hakkında araştırmalar devam ederken kandilin tarihini kaçırmak istemeyenler de Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaları takip ediyor.
Squid Game hayranlarına müjde! İkinci sezondan İlk tanıtım fragmanı geldi Squid Game hayranlarına müjde! İkinci sezondan İlk tanıtım fragmanı geldi Yayınlandığı dönemde dünyada büyük bir çılgınlık oluşturan Güney Kore dizisi Squid Game'nin yeni sezonu uzun bir süredir bekleniyordu. Tek sezonluk bir hikayesi olduğu izlenimi veren hikayenin ardından 2. sezonun nasıl olacağı merak konu olmuştu.
Gordion Antik Kenti Ankara'da film festivali ile tanıtılacak Gordion Antik Kenti Ankara'da film festivali ile tanıtılacak Ankara'nın Polatlı ilçesinde yer alan Gordion Antik Kenti önemli bir tarihi alan olarak biliniyor. Özellikle bu bölgenin geçen yıl UNESCO Dünya Mirası Listesine alınması bölgenin önemli bir turizm noktası olmasını sağladı.
ABB Ankara'ya müzik atölyesi kazandırmak için çalışmalara başladı ABB Ankara'ya müzik atölyesi kazandırmak için çalışmalara başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent için yeni yatırımlarını sürdürürken bu kez müzik atölyesi için çalışmalara başlandığı ifade edildi. ABB tarafından konuya ilişkin açıklama gelirken müzik atölyesinin de adresi belli oldu.
Tarihi el yazma mushaflar Ankara'da tamir oluyor Tarihi el yazma mushaflar Ankara'da tamir oluyor Kasım Sezen, Ankara’da iş yerinde açtığı sergi ile hasar görmüş el yazması Kur’an-ı Kerim’leri bir araya getirdi. Kendi elleri ile tamir ettirdiği tarihi mushafların korunmasına ve sergilenmesine katkı sunan Sezen, detayları ilgililerine duyurdu.
Ankara'da bir öğretmen şehirdeki camileri gezip fotoğraflayarak tarihe ışık tutuyor Ankara'da bir öğretmen şehirdeki camileri gezip fotoğraflayarak tarihe ışık tutuyor Anadolu topraklarının dört bir yanında yüzlerce yıl önce inşa edilmiş ve mimarisi ile kendisine hayran bırakan camiler yer alıyor. Ankara'da ev sahipliği yaptığı camiler ile hem ibadethane ihtiyacını karşılıyor hem de geçmiş yıllarda bir yolculuğa çıkma hissiyatı yaşatıyor.