Kültür-sanat

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Festivali düzenleyecek! İşte festival takvimi Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Festivali düzenleyecek! İşte festival takvimi Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaz akşamlarına özel konser programı düzenlemeye devam ediyor. Belediye, konser programına devam edeceğini açıklarken bu kez Yaz Festivali için bir duyuru yaptı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları konser programına dair takvimi açıkladı Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları konser programına dair takvimi açıkladı Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaz akşamlarına özel konser programı düzenlemeye devam ediyor. Belediye, konser programına devam edeceğini açıklarken 18 - 19 Ağustos tarihlerine ait takvimi paylaştı.
Ankara Ticaret Odası Başkanı Baran açıkladı! Gordion Antik Kenti Ankara'ya turist çekecek Ankara Ticaret Odası Başkanı Baran açıkladı! Gordion Antik Kenti Ankara'ya turist çekecek Türkiye'nin tarihi ve kültürel mirasları arasında yer alan ve Ankara'da bulunan Gordion Antik Kenti, Riyad'da yapılacak toplantıyla "UNESCO Dünya Mirası Listesi"ne girmeye hazırlanıyor.
Ağustos ayında Ankara'da hangi tarihlerde kimin konseri var? İşte Ankara'da ücretsiz konser takvimi Ağustos ayında Ankara'da hangi tarihlerde kimin konseri var? İşte Ankara'da ücretsiz konser takvimi Ankara'nın belediyeleri bu yaz pek çok konseri halka ücretsiz olarak sundu. Ağustos ayında Ankara'daki ücretsiz konserler merak edilirken program takvimini Haberankara.com okurları için derledik.
Ankaralılar duyduk duymadık demeyin! Madrigal konserini kaçırmayın işte konser takvimi Ankaralılar duyduk duymadık demeyin! Madrigal konserini kaçırmayın işte konser takvimi Başkent Ankara'da pek çok konser etkinliği gerçekleşiyor. Ankaralılar konser programlarına dair detayları merak ederken Madrigal grubunun konserine ilişkin bilgiler de merak edildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Farkındalık Yaz Şenliği programını başlatıyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi Farkındalık Yaz Şenliği programını başlatıyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentliler için sayısız etkinliğe imza attı. Başkentte birbirinden farklı etkinliklere imza atan belediye bu kez Farkındalık Yaz Şenliği düzenleyeceğini açıklanarak program bilgileri paylaşıldı.
Ankara'da yaşayan Erzurumlular akın edecek! Ankara'da Erzurum Tanıtım Günleri tarihleri belli oldu Ankara'da yaşayan Erzurumlular akın edecek! Ankara'da Erzurum Tanıtım Günleri tarihleri belli oldu Başkent Ankara'da pek çok kültürel etkinlik düzenleniyor. Bu yıl 9'uncusu düzenlenecek olan Erzurum Tanıtım Günleri'nin tarihleri belli oldu. Başkentte yaşayan Ankaralılar için Erzurum Günleri'nin tarihi ve detaylarını Haber Ankara olarak derledik.
Sefo Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? Sefo Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? Ankara'da yaz konserleri programları devam ediyor. Yaz mevsimi ile birlikte start verilen konser programları çeşitli belediyeler tarafından yürütülürken Gölbaşı Belediyesi konser takvimini açıklayarak Sefo'nun geleceğini açıkladı.
Ankaralı gençler bu konsere akın edecek! Madrigal o tarihte Ankara'da ücretsiz konser verecek Ankaralı gençler bu konsere akın edecek! Madrigal o tarihte Ankara'da ücretsiz konser verecek Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki konser takvimine hız verdi. Ağustos ayında bir dizi etkinliğe imza atacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Madrigal grubunu gençlerle bir araya getireceğini duyurdu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara Yaz Konserleri Derya Bedavacı ile devam edecek Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara Yaz Konserleri Derya Bedavacı ile devam edecek Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay kentte yaz konser programlarına başladı. Konser programı devam ederken bu hafta Derya Bedavacı'nın Ankara'da konser vereceği duyuruldu. Konser programına ait detaylar da paylaşıldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi 10. Ankara Miras Kültür Elçileri Programı'nı düzenledi Ankara Büyükşehir Belediyesi 10. Ankara Miras Kültür Elçileri Programı'nı düzenledi Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentte sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Bu yıl 10'ncusu düzenlenen Ankara Miras Kültür Elçileri Programı'na ev sahipliği yapan belediye, katılımcılara Ankara hakkında önemli bilgilendirmelerde bulundu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Feza Gürsey Bilim Merkezi'nin etkinlikleri parklarda devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi Feza Gürsey Bilim Merkezi'nin etkinlikleri parklarda devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yaz etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Feza Gürsey Bilim Merkezi'nin etkinlikleri parklarda devam ederken ABB'den konuyla ilgili açıklama geldi.