Kültür-sanat

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde yeni sergi Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde yeni sergi Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentin tarihi ve kültürel değerlerini yeniden gün yüzüne çıkararak turizme kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde Haymana temalı bir sergi açıldı.
Fanta Fest Ankara nerede, ne zaman yapılacak, hangi sanatçılar gelecek? Fanta Fest Ankara nerede, ne zaman yapılacak, hangi sanatçılar gelecek? Fanta Fest 2023 merak konusu oldu. Fanta Fest Ankara 2023 etkinlikleri gündemdeki yerini aldı. Festivalin nerede ve hangi tarihleri yapılacağı merak konusu oldu.
TEKNOFEST Ankara Mazhar Alanson konseri ne zaman, saat kaçta düzenlenecek? TEKNOFEST Ankara Mazhar Alanson konseri ne zaman, saat kaçta düzenlenecek? Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST heyecanı Ankara'da başladı. TEKNOFEST Ankara'da konserlere de start verilecekken Mazhar Alanson konserinin ne zaman ve saat kaçta yapılacağı merak edildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ile Yaz Konserleri eylül ayı takvimi yayımlandı Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ile Yaz Konserleri eylül ayı takvimi yayımlandı Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte konser programlarına devam ederken Kent Orkestrası ile Yaz Konserleri programına dair takvimi yayımladı.
Türkiye, dünya sinema sektörünün gözdesi haline geliyor! Hollywood ve daha fazlası Türkiye, dünya sinema sektörünün gözdesi haline geliyor! Hollywood ve daha fazlası Türkiye, doğal güzellikleri, teknik altyapısı ve yetişmiş iş gücü ile birlikte son sinema kanunu çerçevesinde yabancı yapım ekiplerine sunulan teşvikler sayesinde dünya sinema sektörü için önemli bir çekim merkezi haline gelmeye devam ediyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi 40. Avrupa Miras Günleri'ne ev sahipliği yapacak Ankara Büyükşehir Belediyesi 40. Avrupa Miras Günleri'ne ev sahipliği yapacak Ankara Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Ulusal Kültür Enstitüleri Ağı EUNIC ile “40. Avrupa Miras Günleri” projesini Başkentte hayata geçireceklerini açıkladı.
Yalın Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi? Yalın Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi? Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin konser programları devam ediyor. Konser programının Yalın ile devam edeceği açıklandı. Ankaralılar Yalın konserine dair detayları merak etti.
Disney Plus yayınlamaktan vazgeçmişti! Atatürk filminden ilk fragman geldi Disney Plus yayınlamaktan vazgeçmişti! Atatürk filminden ilk fragman geldi Atatürk filminden gelen ilk fragman sosyal medyada hızla izlenmeye başlanırken kısa sürede gündem oldu.
Gölbaşı’nda Türkiye Yüzyılı konserleri vatandaşla buluşmaya hazırlanıyor! Gölbaşı’nda Türkiye Yüzyılı konserleri vatandaşla buluşmaya hazırlanıyor! Türkiye Yüzyılı Konserleri kapsamında çeşitli konserler programları duyuruldu. Ankara'nın Gölbaşı Belediyesi de Türkiye Yüzyılı konserlerini halka buluşturmak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Ankara 3 dev konserle yıkılacak! Duman, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Çakal konserlerine gençler akın edecek! Ankara 3 dev konserle yıkılacak! Duman, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Çakal konserlerine gençler akın edecek! Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte başlattığı yaz konser programlarına devam ediyor. Konser programı devam ederken belediyenin 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel konser programı hazırladığı duyuruldu. Konser programına ait detaylar da paylaşıldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları Konserleri 25 - 26 Ağustos takvimini paylaştı Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları Konserleri 25 - 26 Ağustos takvimini paylaştı Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaz akşamlarına özel konser programı düzenlemeye devam ediyor. Belediye, konser programına devam edeceğini açıklarken 25 - 26 Ağustos tarihlerine ait takvimi paylaştı.
Sevcan Orhan Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? Sevcan Orhan Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaz konserleri programları devam ediyor. Temmuz ayı ile start verirken konser programının Sevcan Orhan ile devam edeceği açıklandı. Ankaralılar konsere dair detayları merak etti.