Kültür-sanat

Ankaralılar Elazığ Tanıtım Günleri'nde buluşuyor! Pazar gününe kadar sürecek sakın kaçırmayın Ankaralılar Elazığ Tanıtım Günleri'nde buluşuyor! Pazar gününe kadar sürecek sakın kaçırmayın Ankara'da pek çok kültürel etkinliğe yer veriliyor. Tanıtım günleri vatandaşın takibinde yer alırken Elazığ Tanıtım Günleri'nin başladığı duyuruldu. Ankaralılar için Elazığ Tanıtım Günleri takvimini derledik.
Ankara'da Dünya Kültürleri Festivali düzenlendi! Birçok eser ve dünya mutfağından lezzetler Ankara'da Dünya Kültürleri Festivali düzenlendi! Birçok eser ve dünya mutfağından lezzetler Ankara Cermodern Kültür Merkezi, farklı coğrafyalardan gelen lezzetlerin ve kültürlerin buluştuğu renkli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Dünya Kültürleri Festivali 2023, 50'den fazla ülkenin katılımıyla başladı.
Ankaralıların ağzı tatlanacak! Dondurma ve Tatlı Fuarı'nın adresi belli sakın kaçırmayın Ankaralıların ağzı tatlanacak! Dondurma ve Tatlı Fuarı'nın adresi belli sakın kaçırmayın Başkent Ankara'da çeşitli sosyal etkinlikle imza atılmaya devam ediyor. Vatandaşlar sosyalleşmek ve farkı tatları deneyimlemek için araştırmalarını sürdürürken Dondurma ve Tatlı fuarı müjdesi verildi. Haberankara.com okurları için detayları derledik.
Ankara'da kaçırmamanız gereken o festival Oktoberfest! Ankara Oktoberfest nerede, hangi sanatçılar gelecek? Ankara'da kaçırmamanız gereken o festival Oktoberfest! Ankara Oktoberfest nerede, hangi sanatçılar gelecek? Başkent Ankara'da birbirinden farklı etkinliklere imza atılmaya devam ediyor. Müziğe ve eğlenceye doymak isteyen Ankaralılar için açıklanan Oktoberfest'in detayları merak edildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Dünya Kadın Kongresi'nde FOMGET Kadın futbol takımını ağırladı Ankara Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Dünya Kadın Kongresi'nde FOMGET Kadın futbol takımını ağırladı Ankara Büyükşehir Belediyesi, kadına yönelik çalışmaları desteklemeye devam ediyor. Kadın dostu proje ve çalışmaları ile dikkati çeken belediye bu kez Uluslararası Dünya Kadın Kongresi'ne ev sahipliği yaptı.
Mehmet Erdem Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi? Mehmet Erdem Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi? Ankara'da belediye tarafından düzenlenen konser etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Başkentte Mehmet Erdem konseri düzenleneceği kaydedilirken Ankaralılar da bu konsere ilişkin detayları merak etmeye başladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserleri hız kesmiyor! Mehmet Erdem Ankaralı hayranlarıyla buluşacak Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserleri hız kesmiyor! Mehmet Erdem Ankaralı hayranlarıyla buluşacak Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz konser programlarına eylül ayında hız kesmeden devam ederken yeni takvimi paylaştı. Ankara'daki konser etkinlikleri sürerken kentte Mehmet Erdem konseri düzenleneceği açıklanırken detaylar da paylaşıldı.
Başkent Kültür Yolu Festivali üçüncü gününde devam ediyor! Akdeniz Esintilerini kaçırmayın Başkent Kültür Yolu Festivali üçüncü gününde devam ediyor! Akdeniz Esintilerini kaçırmayın Bakanlığı'nın düzenlediği 'Başkent Kültür Yolu Festivali' 16 Eylül Cumartesi günü Ankaralılarla buluşmuştu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulus'taki çalışmaları tamamladı! Ankara'nın kalbine can geldi Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulus'taki çalışmaları tamamladı! Ankara'nın kalbine can geldi Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet tarihinin merkezi Ankara'nın kalbi Ulus’ta başlattığı kapsamlı dönüşüm çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdü. Belediyeden yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verilirken yeni görünüm de paylaşıldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentli miniklere özel Baby Jazz konseri düzenliyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentli miniklere özel Baby Jazz konseri düzenliyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Başkentli 3-10 yaş arası miniklere özel olarak düzenlediği "Baby Jazz" konseri ile Ankaralı miniklerimizi erken yaşta müzikle tanıştıracak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Tuğçe Kandemir hayranlarıyla buluşacak Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Tuğçe Kandemir hayranlarıyla buluşacak Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz konser programlarına eylül ayında da devam ederken takvimi paylaştı. Ankara'daki konser etkinlikleri hız kesmeden devam ederken kentte Tuğçe Kandemir konseri düzenleneceği açıklandı.
Ankara Erol Evgin konseri ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak, ücretli mi? Ankara Erol Evgin konseri ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak, ücretli mi? Başkent Ankara'da belediyeler tarafından pek çok farklı etkinliğe imza atılıyor. Son olarak Çankaya Belediyesi'nin nikah salonu açılışında Erol Evgin konserinin olacağını açıklaması ile detaylar merak edildi.