Kültür-sanat

Ankaralılar damak çatlatan lezzetleriyle Erzurum Günleri'ni sakın kaçırmayın! Ankaralılar damak çatlatan lezzetleriyle Erzurum Günleri'ni sakın kaçırmayın! Çeşitli illerin kültürlerini ve yemeklerini tanıtmak üzere tanıtım günleri düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'da düzenlenen tanıtım günleri vatandaşın takibinde yer alırken Erzurum Tanıtım Günleri'nin başladığı duyuruldu.
Ankara'da ekim ayı etkinlik takvimi belli oldu! Konserden tiyatroya her zevke hitap eden etkinlikler Ankara'da ekim ayı etkinlik takvimi belli oldu! Konserden tiyatroya her zevke hitap eden etkinlikler Başkent Ankara'daki kültür sanat etkinlikleri yakından takip ediliyor. Ankara'da ekim ayı boyunca düzenlenecek olan etkinlikler merakla takip edilirken sanatseverler için etkinlik takvimini derledik.
İşte Netflix Türkiye'nin haftalık en çok izlenen dizileri! İşte Netflix Türkiye'nin haftalık en çok izlenen dizileri! Netflix Türkiye, her hafta en çok izlenen dizileri yayınlamaya devam ediyor. İzlenme sürelerine dayanarak hazırlanan listenin zirvesine Kulüp oturdu. İşte en çok izlenen 10 dizi...
Tokat Tanırım Günleri Ankara'da başlayacak! Tokat Tanırım Günleri Ankara'da başlayacak! Tokat Tanıtım Günleri 12-15 Ekim 2023 tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek. Etkinlikte birbirinden özel sanatçılar ücretsiz sahne alacak.
Ankara Tan Taşçı konseri ne zaman, nerede, saat kaçta? Tan Taşçı Ankara konseri 2023! Ankara Tan Taşçı konseri ne zaman, nerede, saat kaçta? Tan Taşçı Ankara konseri 2023! Tan Taşçı, sevilen şarkılarıyla Başkentlileri coşturmaya geliyor! Peki, Ankara Tan konseri ne zaman, nerede, saat kaçta?
Çankırı Tanıtım Günleri Ankara'da başlıyor! Çankırı Tanıtım Günleri Ankara'da başlıyor! Çankırı Tanıtım Günleri 05-08 Ekim 2023 tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek. Etkinlikte birbirinden özel sanatçılar ücretsiz sahne alacak.
Şerefiye sarnıcı nerede, nasıl gidilir? Şerefiye Sarnıcına giriş ücretsiz mi? Şerefiye sarnıcı nerede, nasıl gidilir? Şerefiye Sarnıcına giriş ücretsiz mi? İBB tarafından yapılan duyuruda 2 Ekim itibarıyla 100 gün boyunca Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi ziyaretlerine sabah 11.00'e kadar ücret alınmayacağı kaydedildi. Peki, Şerefiye sarnıcı nerede, nasıl gidilir?
İBB duyurdu! 4 müzeye giriş 100 gün boyunca ücretsiz olacak İBB duyurdu! 4 müzeye giriş 100 gün boyunca ücretsiz olacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Cumhuriyet'in 100'üncü yılı sebebiyle dört müzenin 100 gün boyunca ücretsiz olarak ziyaret edilebileceği duyuruldu
Ankara konser etkinlikleri 2023! Ankara Mahmut Orhan konseri ne zaman, nerede? Ankara konser etkinlikleri 2023! Ankara Mahmut Orhan konseri ne zaman, nerede? Başkentli gençler Mahmut Orhan konserinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, Mahmut Orhan konseri ne zaman, nerede? Detaylar haberde.
1 Ekim Başkent Kültür Yolu Festivali'nde hangi sanatçı, saat kaçta konser verecek? 1 Ekim Başkent Kültür Yolu Festivali'nde hangi sanatçı, saat kaçta konser verecek? Türkiye'de kültür sanat faaliyetlerine olan ilgi devam ediyor. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin start vermesi ve Ankara programının başlaması ile birlikte günlük konser programları da takip ediliyor.
Ankara'da Neşet Ertaş'ı Anma programı nerede, ne zaman düzenlenecek, hangi sanatçılar gelecek, ücretli mi? Ankara'da Neşet Ertaş'ı Anma programı nerede, ne zaman düzenlenecek, hangi sanatçılar gelecek, ücretli mi? Ankara'da düzenlenen etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Etkinlik duyuruları yakından takip edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi Neşet Ertaş için anma programı düzenleyeceğini belirtti. Bu kapsamda ayrıntılar da merak edildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Neşet Ertaş’ın vefatının yıl dönümünde anma konseri düzenleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi Neşet Ertaş’ın vefatının yıl dönümünde anma konseri düzenleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi, tarafından yapılan açıklamaya göre halk ozanı Neşet Ertaş’ın vefatının 11'nci yılında konser programıyla anılacağı öğrenildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, anma konserine ilişkin detayları da açıkladı.