Kültür-sanat

Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ünlüler geçidi yaşanacak Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ünlüler geçidi yaşanacak Ankara Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Başkentin dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlayacak. Program takvimini yayımlayan belediye, konuk edeceği sanatçılarla dikkati çekti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Haftası'na özel kutlamaları başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Haftası'na özel kutlamaları başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100’üncü yaşını Başkentin dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle kutlamaya başladı. Cadde ve bulvarının kırmızı beyaza büründüğü Ankara’da birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yüzüncü Yıl Kadın Şenliği düzenleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi Yüzüncü Yıl Kadın Şenliği düzenleyecek Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında çeşitli etkinliklere imza atacak. Birbirinden farklı konserleri duyuran belediyeden bu kez kadınlara özel şenlik açıklaması geldi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri belli oldu mu? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri belli oldu mu? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel çeşitli etkinlikler, konserler düzenlenecek. 28 Ekim ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini merak edenler araştırmalarına başlarken detaylar da belli oldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Cumhuriyet'in yüzüncü yılına özel bir haftalık kutlama programı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Cumhuriyet'in yüzüncü yılına özel bir haftalık kutlama programı Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yılını bir hafta sürecek etkinliklerle kutlayacaklarını duyurdu. Başkan Yavaş'ın açıklamaları ile kentte bir haftalık kutlama programına ilişkin takvim de belli oldu.
Keçiören Belediyesi'nde Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri düzenleniyor! Keçiören Belediyesi'nde Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri düzenleniyor! Serhat illeri olarak da bilinen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Keçiören Belediyesi'nin ev sahipliğinde devam ediyor. Katılımın yoğun olduğu tanıtım günlerinin ne zaman biteceği merak edilirken belediyeden de vatandaşa davet geldi.
Beautylife Güzellik Kozmetik Fuarı Ankara'da başlıyor! Beautylife Güzellik Kozmetik Fuarı Ankara'da başlıyor! Başkent Ankara'da pek çok fuar düzenleniyor. Güzellik ve kozmetik meraklılarının merakla beklediği Beautylife Expo Ankara Güzellik Kozmetik Fuarı'nın tarihi belli oldu. Ankaralı kozmetik tutkunları için merak edilen ayrıntıları derledik.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Milli Yas nedeniyle tüm etkinliklerin ertelendiğini duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi Milli Yas nedeniyle tüm etkinliklerin ertelendiğini duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte pek çok etkinliğe imza atıyor. Ankara'da her gün bir etkinliğe yer verilirken İsrail ile Hamas arasındaki gerilim nedeniyle hayatını kaybeden Gazzeli siviller için Milli Yas kararı alınırken belediyeden açıklama geldi.
Uluslararası Ankara Kukla Festivali başlıyor! Küçük büyük fark etmez kaçıran çok üzülecek Uluslararası Ankara Kukla Festivali başlıyor! Küçük büyük fark etmez kaçıran çok üzülecek Ankara, çeşitli sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 9'uncusu gerçekleştirilecek Uluslararası Ankara Kukla Festivali'nde 16 oyunun sahneleneceğini açıklanırken Ankaralıların bu festivali kaçırmaması gerektiği kaydedildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda etkinlikleri kapsamında konser programını duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda etkinlikleri kapsamında konser programını duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz boyu birbirinden farklı etkinlik ve konserleri Ankara halkına sundu. Yaza Veda adını verdiği bir etkinlik düzenleyeceğini duyuran belediye, 17 Ekim tarihli program bilgilerini de paylaştı.
ABB Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi'ni Miras Şantiye Gezisi kapsamında ziyarete açtı ABB Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi'ni Miras Şantiye Gezisi kapsamında ziyarete açtı Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte yeni faaliyetlere imza atmaya devam ediyor. Her geçen gün yeni bir etkinlik duyurusu yapan belediyeden bu kez 'Miras Şantiye Gezisi' etkinliği açıklaması geldi. ABB, geziler için kayıtların alınmaya başladığını duyurdu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda etkinlikleri düzenleyeceğini duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda etkinlikleri düzenleyeceğini duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi çeşitli projelere imza atmaya devam ediyor. Yaz boyu birbirinden farklı etkinlik ve konserleri Ankara halkına sunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yaza Veda adını verdiği bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu