Kültür-sanat

TKB ve AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Kültür Keşifleri ve Güne Bakış programlarına konuk olacak TKB ve AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Kültür Keşifleri ve Güne Bakış programlarına konuk olacak Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, bugün bir dizi programa konuk olacak. Güne Bakış programının ardından Kültür Keşifleri programına konuk olacak olan Yılmaz, önemli değerlendirmede bulunacak.
100'üncü Yıl Ankara Forumu ile kardeş kentler bir araya geldi 100'üncü Yıl Ankara Forumu ile kardeş kentler bir araya geldi Ankara Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet’in ilanı ve Ankara’nın Başkent oluşunun 100. yılında dünyanın farklı yerlerindeki kardeş kentlerden gelen belediye başkanları, yardımcıları, uluslararası yerel idare kuruluş temsilcilerini ağırlamaya devam ediyor.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koruma altındaki çocuklara özel iki yarışma düzenliyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koruma altındaki çocuklara özel iki yarışma düzenliyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, devlet korumasında olan çocuklara özel 'Türkiye Yüzyılı Resim Yarışması' ve 'Türkiye’nin İkinci Yüzyılında Geleceğe Mektup' adında iki yarışma düzenliyor.
Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Candan Erçetin rüzgarı esti! Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Candan Erçetin rüzgarı esti! Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılı kapsamında Başkent Ankara'da çeşitli kutlamalara imza atıldı. Başkentte, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Candan Erçetin sahne aldı.
Bege Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi? Bege Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi? Ankara'da Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli konserler düzenleniyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel Ankara Büyükşehir Belediyesi, şarkıcı Bege'nin konuk olacağı konser programını duyururken vatandaşlar da detayları sorgulamaya başladı.
Hadise Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi? Hadise Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ankara'da konserlerle kutlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, şarkıcı Hadise'nin konuk olacağı konser programını duyururken Ankaralılar da Hadise konserinin detaylarını merak etti.
Ankara Ticaret Odası'ndan Cumhuriyetin yüzüncü yılına özel film Ankara Ticaret Odası'ndan Cumhuriyetin yüzüncü yılına özel film Ankara Ticaret Odası, Cumhuriyet’in yüzüncü yılı kapsamında 'Zaman' teması ile bir film hazırladı. Ankara Ticaret Odası tarafından hazırlanan filmle ilgili olarak Başkan Gürsel Baran'dan da bir açıklama geldi.
BELMEK kursiyerleri Cumhuriyetin yüzüncü yılına özel sergi hazırladı BELMEK kursiyerleri Cumhuriyetin yüzüncü yılına özel sergi hazırladı Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına devam ediyor. ABB'ye bağlı birimlerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları devam ederken BELMEK kursiyerleri de Cumhuriyetin yüzüncü yılına özel sergi hazırladı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi kapılarını açıyor 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi kapılarını açıyor 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel programlar merakla araştırılıyor. Belediyeler tarafından verilen konserlerin yanı sıra kültürel geziler yapmak isteyen vatandaşlar için de bazı müzelerin kapılarını açacağı bildirilirken detaylar paylaşıldı.
Bir tarihe tanıklık edilecek! 1925'ten günümüze o bilinmeyenler keşfe açıldı Ankara detayı şaşırttı Bir tarihe tanıklık edilecek! 1925'ten günümüze o bilinmeyenler keşfe açıldı Ankara detayı şaşırttı Ülkemizin köklü tarihine tanıklık etmek isteyenler özellikle hafta sonlarını yeni rotaları keşfe ayırıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı kapsamında etkinliklerden haberdar olmak isteyenlerin görmesi gereken bir müzeyi derledik.
Selçuk Balcı Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi? Selçuk Balcı Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çeşitli sanatçıların konserleri ile kutlamaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, şarkıcı Selçuk Balcı'nın konuk olacağı konser programını duyurdu. Ankaralılar da Selçuk Balcı konserinin detaylarını merak etti.
Ankara'da Cumhuriyet'in yüzüncü yılı etkinlikleri kapsamında Athena sahne aldı Ankara'da Cumhuriyet'in yüzüncü yılı etkinlikleri kapsamında Athena sahne aldı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı konserlerle kutlayacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, ünlü müzik grubu Athena'yı konuk etti. Athena grubu Ankaralılara unutulmaz bir Cumhuriyet coşkusu yaşattı.