Kültür-sanat

2024  Ankara Eylül ayı Stand-up gösteri takvimi! Kimler ne zaman çıkacak? 2024 Ankara Eylül ayı Stand-up gösteri takvimi! Kimler ne zaman çıkacak? Özellikle Cem Yılmaz ve Ata Demirer gibi isimlerle akıllarda kalan Stand-up günümüzde giderek popüler bir hale geldi. Sosyal medyanın da etkisiyle sayıları çoğalan komedyenler düzenledikleri gösterileri ile insanların bol bol güldüğü anlar yaşatıyor.
ABB’den 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Tan Taşçı konseri ABB’den 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Tan Taşçı konseri ABB 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel Tan Taşçı konseri verileceğini açıklandı. Konser katılmak isteyenler için belirtilen adresler arasında ücretsiz ring seferi düzenlenecek.
ABB’nin ücretsiz Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri etkinliği devam ediyor ABB’nin ücretsiz Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri etkinliği devam ediyor Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentlilere ücretsiz Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri etkinliğini sunuyor. Etkinlik kapsamında 24 Ağustos Cumartesi akşamı başkentliler bir arada açık havada Hababam Sınıfı’nı izledi.
Stranger Things 5. Sezonu ne zaman yayınlanacak? Tahmini tarih belli oldu Stranger Things 5. Sezonu ne zaman yayınlanacak? Tahmini tarih belli oldu Netflix'in en çok izlenile yapımları arasında olan Stranger Thing 5. sezonunun ne zaman yayınlanacağı izleyenler tarafından merak ediliyor. 4. sezonunun üzerinden uzun bir zaman geçti. İzleyenler Netflix'ten gelecek haberi bekliyor. Stranger Things 5. sezon tahmini yayın tarihi belli oldu.
Mamak Belediyesi piyano konseri düzenliyor Mamak Belediyesi piyano konseri düzenliyor Mamak Belediyesi yapmış olduğu duyuru ile Musiki Muallim Mektebi öğrencileri tarafından hazırlanan piyano konserine tüm vatandaşları davet etti.
2024 Ankara Kültür Yolu festivali ne zaman, nerede, kimler konser verecek? 2024 Ankara Kültür Yolu festivali ne zaman, nerede, kimler konser verecek? Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 3 yıl önce başlatılan ve aylar boyunca farklı illerde sürmesi bilinen festival binlerce insanı ağırlıyor. Festivale bu yılda büyük ilgi gösteriliyor.
Güney Kore'nin Ankara Büyükelçiliği'nde K-Pop Cover konseri düzenlendi Güney Kore'nin Ankara Büyükelçiliği'nden K-Pop Cover konseri Son dönemde tüm dünyaya damga vuran K-Pop akımı Güney Kore'nin Ankara Büyükelçiliği tarafından dans festivali ve konserle Türkiye'ye taşındı. Konsere genç kızların yoğun ilgisi dikkat çekti.
ABB Başkanı Yavaş Eşme 26. Uluslararası Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı ABB Başkanı Yavaş Uluslararası Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı Uşak'ta, Eşme 26. Uluslararası Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali başladı. Eşme 26. Uluslararası Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali'ne ABB Başkanı Mansur Yavaş da katılım sağladı.
ABB İlber Ortaylı’nın Ankara’da söyleşi vereceğini duyurdu ABB İlber Ortaylı’nın Ankara’da söyleşi vereceğini duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat, X sosyal medya hesabı üzerinden 30 Ağustos Zafer Bayramı programına ilişkin ayrıntıları duyurmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre İlber Ortaylı’nın söyleşi tarihi belli oldu.
Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen anime filmi geliyor! Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen anime filmi geliyor! J.R.R Tolkien'in yaklaşık 87 yıl önce yazdığı Hobbit kitabının devamı olan Yüzüklerin Efendisi kitapları 2000'li yılların başında film olarak sinemaya uyarlanmıştı. Her yaştan hayranı olan kitapların çıkarılan filmler ise dünya sinema tarihinin dönüm noktası olmuştu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı 2024! Ankara Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı 2024! 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı hakkında Ankara Büyükşehir Belediyesi beklenen kutlama programını açıkladı. Açıklanan program kapsamında yapılacak olan etkinlikler belli oldu.
23 Ağustos Cuma bugün TV kanallarında hangi yayınlar olacak? 23 Ağustos Cuma bugün TV kanallarında hangi yayınlar olacak? Cuma gününü evinde geçirecek olan vatandaşlar televizyon kanallarındaki yayın akışını merak ediyor. TV kanallarında hangi yayınların olacağı merak konusu olmaya devam ederken 23 Ağustos tarihi ile TV yayın akışı da araştırılıyor.