Kültür-sanat

Sinemada bu hafta! Ankara’da hangi filmler vizyonda? Sinemada bu hafta! Ankara’da hangi filmler vizyonda? Sinema salonlarında bu hata 6 film vizyona girecek. Peki Ankara’da hangi filmler vizyona girecek?
Ardahan Tanıtım Günleri'nde damak çatlatan lezzetler Ankaralılara sunuldu! Ardahan Tanıtım Günleri'nde damak çatlatan lezzetler Ankaralılara sunuldu! Şehirlerin tanıtım günleri vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Başkent Ankara'da düzenlenen tanıtım günlerine olan yoğun ilgi devam ederken kentte bu kez Ardahan Tanıtım Günleri düzenleniyor. Doğu'nun İncisi başkent halkına tanıtılırken ilgi de yoğundu.
Ankara Kitap Fuarı 1 Aralık tarihinde başlıyor! Ankara Kitap Fuarı 1 Aralık tarihinde başlıyor! Binlerce kitap kurdunun merakla beklediği Ankara Kitap Fuarının ziyaretçilerini ağırlayacağı tarih belli oldu. Ankara Kitap Fuarı bu yıl milyonları ağırlamayı planlarken fuarın detayları de belli oldu.
Ankara'da müzik sesi dinmiyor! ABB yeni haftanın konser programını duyurdu Ankara'da müzik sesi dinmiyor! ABB yeni haftanın konser programını duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi, aralık ayında da konser etkinlikleri düzenlemeye devam edecek. Haftalık konser programını yayımlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni takvimi yayımladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi şehir tiyatrolarını yenileme çalışmalarını tamamladı! Ankara Büyükşehir Belediyesi şehir tiyatrolarını yenileme çalışmalarını tamamladı! Ankara Büyükşehir Belediyesi kültürel ve sanatsal faaliyetlerin etkin kullanımı için birçok projeyi hayata geçiriyor. Belediye bu kapsamda şehir tiyatrolarını yenileme çalışmalarını da tamamlayarak açıklamalarda bulundu.
Ankaralı sanatseverlere müjde! Zerrin Tekindor Ankara'da seyircisi ile buluşacak Ankaralı sanatseverlere müjde! Zerrin Tekindor Ankara'da seyircisi ile buluşacak Ankara'da çeşitli kültür - sanat faaliyetleri devam ediyor. Başkent Ankara'da devam eden kültür - sanat faaliyetlerine ilgi yoğunken tiyatro severler için müjdeli haber de geldi.
Ankara'da Sinopia Çağdaş Sanatlar Sergisi 29 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek! Ankara'da Sinopia Çağdaş Sanatlar Sergisi 29 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek! Başkent Ankara'daki kültür ve sanat etkinlikleri yakından takip ediliyor. Ankara'da yeni sergiler açılmaya devam ederken Sinopia Çağdaş Sanatlar Sergisi'nin 29 Kasım'a kadar ziyaret edilebileceği kaydedildi.
ABB Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk serüvenine ışık tutacak! ABB Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk serüvenine ışık tutacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. ABB'nin etkinlikleri hız kesmeden devam ederken Gazeteci-Yazar Taha Akyol ağırlanacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Atatürk'ün sevdiği türküleri içeren konser programı! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Atatürk'ün sevdiği türküleri içeren konser programı! Ankara Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği konserlerle Başkentlileri sanat ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Belediyenin etkinliklerine vatandaşın yoğun ilgisi devam ederken bu kez Atatürk'ün sevdiği türkülerden oluşan konser yapıldı.
ABB kadına yönelik şiddete karşı notaların yükseleceğini duyurdu! ABB kadına yönelik şiddete karşı notaların yükseleceğini duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi, toplumsal meselelere dikkat çekmeye devam ederken bu kez kadına yönelik şiddete karşı Cumhuriyet Kadınları Bando Takımı'na kulak verileceğini açıkladı.
ABB 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel konser düzenleyecek! ABB 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel konser düzenleyecek! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin konser etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kez Öğretmen Günü kapsamında konser programını duyurdu.
Hatay Tanıtım Günleri Ankara'da devam ediyor! Hatay Tanıtım Günleri Ankara'da devam ediyor! Başkent Ankara'da düzenlenen tanıtım günleri vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Tanıtım Günleri ile ilgili takvim Ankaralıların gündeminde yer alırken Hatay Tanıtım Günleri de tüm hızıyla devam ediyor.