Kültür-sanat

Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen Ankara'da Das Kollektıv Duo konseri düzenlendi! Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen Ankara'da Das Kollektıv Duo konseri düzenlendi! Bugün Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı vesilesiyle "Das Kollektıv Duo" konseri Ankara'da düzenlendi.
Scorpions konseri ne zaman, İstanbul konseri 2024 fiyatları, bilet fiyatları ne kadar? Scorpions konseri ne zaman, İstanbul konseri 2024 fiyatları, bilet fiyatları ne kadar? Dünyaca ünlü heavy metal grubu Scorpions Türkiye'ye geliyor! Peki, Scorpions konseri ne zaman, İstanbul konseri 2024 fiyatları, bilet fiyatları ne kadar?
ABB Mevlana'yı anma töreni düzenledi! ABB Mevlana'yı anma töreni düzenledi! Önemli günleri es geçmeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Hz. Mevlana'yı anmak üzere bir tören düzenledi. Törende birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi.
76. Devlet Resim ve Heykel Yarışması ödülleri sahiplerine takdim edildi! 76. Devlet Resim ve Heykel Yarışması ödülleri sahiplerine takdim edildi! Bu sene 76.'sı düzenlenen Devlet Resim ve Heykel Yarışması Cumhuriyetin 100. yılına ithafen gerçekleştirildi.
Dune 2 fragmanı çıktı mı, ne zaman çıkacak, ne zaman vizyona girecek? Dune 2 fragmanı çıktı mı, ne zaman çıkacak, ne zaman vizyona girecek? Yönetmenliğini Denis Villeneuve'ün yaptığı Dune serisinin devam filmi 'Dune 2'nin detayları merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Dune 2 fragmanı çıktı mı, ne zaman çıkacak, ne zaman vizyona girecek?
Ankara'da Elitefest  rüzgarı! Kadınların yeni gözde festivali başladı! Ankara'da Elitefest rüzgarı! Kadınların yeni gözde festivali başladı! Ankara'da bugün itibariyle başlayan Elitefest , modanın kalbini attırıyor. Ayakkabıdan çantaya, kıyafetten eşarplara çeşit çeşit son moda ürünlerin bulunduğu festival, kapılarını Ankara için araladı.
ABB'den tiyatroseverler için duyuru! Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun oyunu biletleri satışta ABB'den tiyatroseverler için duyuru! Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun oyunu biletleri satışta Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte sosyal etkinliklere yer vermeye devam ediyor. Konser ve tiyatro gibi birbirinden farklı pek çok etkinliğe imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kez tiyatroseverler için bir açıklamada bulundu.
Ankara Kitap Fuarı 10 Aralık'ta sona eriyor! Ankara Kitap Fuarı 10 Aralık'ta sona eriyor! Kitapseverlerin gündeminde yer alan kitap fuarları Ankara'da devam ediyor. Kitap kurtlarının büyük bir ilgi ile takip ettiği Ankara Kitap Fuarı, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ederken fuarın 10 Aralık tarihinde sona erecek olması ve hafta sonuna denk gelmesi ile birlikte ziyaretçi akınına uğradığı öğrenildi.
Haftaya hangi filmler vizyonda, Ankara'da hangi filmler vizyona girecek? Haftaya hangi filmler vizyonda, Ankara'da hangi filmler vizyona girecek? Ankara'da haftaya 8 film vizyona girecek. Peki, Ankara'da hangi filmler vizyonda, vizyona girecek filmler neler?
Ankara'da İşgal Altındaki Ukrayna’da Kırım Tatarları toplantısı düzenlendi! Ankara'da İşgal Altındaki Ukrayna’da Kırım Tatarları toplantısı düzenlendi! Bugün Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından İşgal Altındaki Ukrayna’da Kırım Tatarları toplantısının düzenlendiği açıklandı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi TEMA Vakfı iş birliğiyle çocuklar için etkinlik düzenledi Ankara Büyükşehir Belediyesi TEMA Vakfı iş birliğiyle çocuklar için etkinlik düzenledi Ankara Büyükşehir Belediyesi birbirinden farklı etkinliklerle adından söz ettiriyor. Çocukların bilinçlenmesi ve doğa sevgisinin aşılanması için yeni bir işbirliğine imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi çocuklara yönelik bitki ekim etkinliği gerçekleştirdi.
2023 yılının en iyi filmleri neler? İşte yılın en iyi filmleri listesi 2023 yılının en iyi filmleri neler? İşte yılın en iyi filmleri listesi Yılın son günlerine gelinirken 2023 yılının en iyi filmleri listesi de açıklandı. Peki, 2023 yılının en iyi filmleri neler?