Kültür-sanat

Sadullah Celen kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Sadullah Celen kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü? Türk dizi ve film sektörünün başarılı yönetmenlerinden Sadullah Celen'den acı haber geldi. Acı haberin duyulması ardından Celen'in yaşamı merak konusu oldu. Peki, Sadullah Celen kimdir, nereli, kaç yaşında, neden öldü?
Şarkıcı Göksel Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirmek üzere Ankara'da konser verecek! Şarkıcı Göksel Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirmek üzere Ankara'da konser verecek! Ankara Büyükşehir Belediyesinin etkinliklerine vatandaşın yoğun ilgisi devam ederken düzenlediği konserlerle kent halkını sanat ve kültürel etkinliklerle buluşturmayı sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk'ün sevdiği türküler ve şarkılardan oluşan konser programları devam ederken ünlü şarkıcı Göksel'in konser vereceğini duyurarak program takvimini paylaştı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Ocak 2024 Kadın ve Aile Hizmetleri eğitim takvimi belli oldu! Ankara Büyükşehir Belediyesi Ocak 2024 Kadın ve Aile Hizmetleri eğitim takvimi belli oldu! Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yaz mevsimi süresince belirli birimlerde vereceği ders programına ait takvimi açıklamaya devam ediyor. Belediye Ocak 2024 tarihi ile yeni bir program duyurusu yayımladı.
ABB'den gençlere yönelik pratik İngilizce konuşma eğitimi! ABB'den gençlere yönelik pratik İngilizce konuşma eğitimi! Eğitim alanındaki her süreci destekleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlerin yabancı dil öğrenmesi için çabasını sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen projeleri kapsamında bu kez gençler için pratik İngilizce konuşma eğitimi düzenledi.
2023 yılında en çok izlenen filmler hangileri? Listenin ilk sırasında ne var? 2023 yılında en çok izlenen filmler hangileri? Listenin ilk sırasında ne var? 2023 yılının bitmesine sayılı saatler kaldı. Yeni yıl heyecanı dört bir yanı sararken 2023 yılı enleri listeleri de yayımlanmaya devam ediyor. Peki, 2023 yılında en çok izlenen filmler hangileri? Listenin ilk sırasında ne var? Sinemaseverlerin merakla beklediği o listenin detayları haberimizde...
CSO Ada Ankara'da yeni yıl özel konserinde sanatseverlerle buluştu! CSO Ada Ankara'da yeni yıl özel konserinde sanatseverlerle buluştu! Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Şef Rengim Gökmen yönetiminde verdiği yeni yıl konserinde sanatseverlerle buluştu. Katılımın yoğun olduğu konser programı dolu dolu geçti.
Ankara'da düzenlenen Gaziantep Yemek Şenliği'nden renkli görüntüler! Ankara'da düzenlenen Gaziantep Yemek Şenliği'nden renkli görüntüler! Başkent Ankara'da birbirinden farklı etkinliklere imza atılmaya devam ediyor. Ankara'da yılın son gastronomi festivali olan ‘Gaziantep Yemek Şenliği’ Altınpark Expo Center’de ziyaretçilerine kapılarını açtı. Şenlikte birbirinden renkli anlar yaşanırken bir de kebap yarışması düzenlendi.
Ankara'da Cumhuriyet'e Doğru tiyatro oyunu yeniden sergilendi! Ankara'da Cumhuriyet'e Doğru tiyatro oyunu yeniden sergilendi! Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'da Cumhuriyet'e Doğru tiyatro oyunu yeniden sergilendi.
Gaziantep Yemek Şenliği Ankara'da başlıyor! Gaziantep Yemek Şenliği Ankara'da başlıyor! Ankara'da gerçekleştirilecek olan Gaziantep Yemek Şenliklerinin duyurusu yapıldı. Buna göre 27 Aralık'ta festivale Ankaralıların davetli olduğu belirtildi.
Ankara'da 1850-1917 dönemi Kudüs'ü siyah beyaz fotoğraflarla sergilendi! Ankara'da 1850-1917 dönemi Kudüs'ü siyah beyaz fotoğraflarla sergilendi! Bugün Ankara'da Kudüs başlığını taşıyan 1850-1917 dönemine ait 67 yıllık sürece dair siyah-beyaz fotoğraftan oluşan sergi vatandaşların beğenisine sunuldu.
ABB Mevlana'nın vefat yıl dönümünde oratoryo ve semazen gösterisi düzenleyecek! ABB Mevlana'nın vefat yıl dönümünde oratoryo ve semazen gösterisi düzenleyecek! Ülkemizde kültür - sanat etkinlikleri yakından takip ediliyor. Belediyeler tarafından düzenlenen etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alırken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yeni bir duyuru geldi.
Göksel Ankara konseri iptal mi edildi, ne zaman yapılacak? Göksel Ankara konseri iptal mi edildi, ne zaman yapılacak? Ankara Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği konserlerle vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Atatürk'ün sevdiği türküler ve şarkılardan oluşan konser programlarına devam eden belediye ünlü şarkıcı Göksel'i konuk edeceğini açıklarken konserin iptaline ilişkin bazı açıklamalar geldi. Ankaralılar ise konser detaylarını merak etmeye başladı.