Kültür-sanat

2024 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananların tam listesi 2024 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananların tam listesi Müzik dünyası dün gece unutulmaz anlara imza attı. Merakla beklenen 2024 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 66'ıncısı düzenlenen tören ile kazananlara ödülleri takdim edilirken, sahne şovları da göz doldurdu. İşte, 2024 Grammy kazananları...
Alev Alatlı hayatını kaybetti, Alev Alatlı kimdir? Alev Alatlı hayatını kaybetti, Alev Alatlı kimdir? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Yapılan açıklama sonrasında Alev Alatlı kimdir? Alev Alatlı ne iş yapıyordu? soruları sorulmaya başlandı.
Başkentin 5 Beyazı adlı tiyatro oyunu çocuklarla buluştu! Başkentin 5 Beyazı adlı tiyatro oyunu çocuklarla buluştu! Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentin 5 Beyazı tiyatro oyununu yarıyıl tatilinde de çocuklarla buluşturmayı sürdürüyor. Bu çerçevede yarıyıl tatilinde olan çocukların sosyalleşmesi için yapılan etkinlikler devam ederken Başkentin Beş Beyazı adlı tiyatro oyununa da yoğun katılım sağlandı.
Şanlıurfa Yemek Şenliği Ankara'da start verdi! Ankara'da Urfa rüzgarı esiyor Şanlıurfa Yemek Şenliği Ankara'da start verdi! Ankara'da Urfa rüzgarı esiyor Başkent Ankara'da çeşitli illerin tanıtım günleri için etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'da Şanlıurfa rüzgarı esmeye başlarken yöresel lezzetler de meraklısına sunuldu. Ankara'da yaşayan Urfalılar da memleket hasreti giderdi.
ABB Başkanı Yavaş ile AKK Başkanı Yılmaz Ankara Kent Gönüllüsü muhtarlarla bir araya geldi ABB Başkanı Yavaş ile AKK Başkanı Yılmaz Ankara Kent Gönüllüsü muhtarlarla bir araya geldi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Sivil Toplum Buluşmaları” programı kapsamında Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ile beraber Ankara Kent Konseyi gönüllüsü muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini birinci ağızdan dinledi.
Ankara'da Mehmetçiğin Kaleminden sergisi ziyaretçilerini bekliyor Ankara'da Mehmetçiğin Kaleminden sergisi ziyaretçilerini bekliyor Ankara'da duygulandıran bir sergi açıldı. Milli ve manevi değerlerimizin en önemli sembollerinden olan askerlerimizin sınır ötesi operasyonlarda çekilen fotoğraflarının kara kalemle resmedilmiş hallerinin yer aldığı sergiye büyük bir ilgi gösterildi.
Ankara'da Gaziler, Nefes Yer Eksi İki filmini izledi! Ankara'da Gaziler, Nefes Yer Eksi İki filmini izledi! Bugün Ankara'da gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “Nefes: Yer Eksi İki” filminin gösteriminde filmi izleyerek düşüncelerini açıkladı.
Ankara'da sanat rüzgarı! Oktay Anılanmert Retrospektif sergisi sanatseverlerle buluştu Ankara'da sanat rüzgarı! Oktay Anılanmert Retrospektif sergisi sanatseverlerle buluştu Ankara'da, sanatseverlerle yeni bir sergi buluştu. Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi binası içerisinde yer alan sergi, Ankaralı sanatseverlerden de tam not aldı.
Hayrimatör konusu ne, Hayrimatör ne zamana kadar sinemalarda? Hayrimatör konusu ne, Hayrimatör ne zamana kadar sinemalarda? Rafadan Tayfa'nın merakla beklenen 4'üncü filmi Hayrimatör'e yoğun ilgi devam ediyor. Çocukların yoğun ilgisini alan filmle ilgili detaylar merak konusu olmaya devam ederken ebeveynler de vizyon tarihinin ne zaman biteceğini araştırmaya başladı. Peki, Hayrimatör konusu ne, Hayrimatör ne zamana kadar sinemalarda? Detaylar haberimizde...
Hatay lezzetlerini keşfetmek isteyenler ve özleyenler burada! Ankara'daki Hatay Tanıtım Günlerini kaçırmayın Hatay lezzetlerini keşfetmek isteyenler ve özleyenler burada! Ankara'daki Hatay Tanıtım Günlerini kaçırmayın Başkent Ankara'da düzenlenen tanıtım günlerine yoğun ilgi sürüyor. Ankara'da düzenlenen Hatay Tanıtım Günleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken kentteki Hatay rüzgarına ortak olmak isteyenlere özel detayları derledik.
Ankara'da Hatay rüzgarı esiyor! Hatay Tanıtım Günleri'nde renkli görüntülere sahne oldu Ankara'da Hatay rüzgarı esiyor! Hatay Tanıtım Günleri'nde renkli görüntülere sahne oldu Kahramanmaraş merkezli depremlerinden etkilenen iller arasında yer alan Hatay, düzenlenen tanıtım günleri ile ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Ankara'da ‘Hatay Tanıtım Günleri’ düzenlenirken etkinlikte tepsi kebabı ve künefe yeme yarışmalarında renkli anlar yaşandı.
Ankaralı sinemaseverler için bu hafta vizyona girecek filmler belli oldu! Ankaralı sinemaseverler için bu hafta vizyona girecek filmler belli oldu! Yeni yılla birlikte vizyona girecek yeni filmler için geri sayım başladı. Soğuk kış günlerinde Ankaralı sinemaseverlerin içini ısıtacak birbirinden güzel yerli ve yabancı filmler beyazperdede izleyicilerini bekliyor. Haberankara.com olarak 19 Ocak 2024'te vizyona girecek filmleri sizler için derledik. İşte detaylar...