Kültür-sanat

Şener Şen Zengin Mutfağı adlı tiyatro oyunu için Ankara'ya geliyor Şener Şen Zengin Mutfağı adlı tiyatro oyunu için Ankara'ya geliyor Türk sinemasının en önemli isimlerinden Şener Şen Ankara'da sevenleri ile buluşacak. Usta oyuncunun rol aldığı Zengin Mutfağı adlı tiyatro oyunu kapsamında Ankara'ya geleceği öğrenildi.
Ankara'da Mart 2024 faaliyet takvimi belli oldu! Kadın, Çocuk ve Aile Yaşam Merkezlerinde dolu dolu program Ankara'da Mart 2024 faaliyet takvimi belli oldu! Kadın, Çocuk ve Aile Yaşam Merkezlerinde dolu dolu program Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesi üzerinden aylık program takvimini yayımlamaya devam ediyor. Belirli birimlerde vereceği kurs programlarına ait takvimi açıklamaya devam eden belediye Mart 2024 tarihi ile yeni faaliyet duyurusunu yayımladı.
Devlet Tiyatroları mart ayında 8 oyunun prömiyerini yapacak! Devlet Tiyatroları mart ayında 8 oyunun prömiyerini yapacak! Devlet Tiyatroları Müdürlüğü tarafından yapılan bugün yapılan son duyuru ile ilgili birlikte toplamda 7 ilde ilk kez oynanacak 8 oyunun prömiyerinin yapılacağı öğrenildi.
Marteniçka nedir, zamanı geldi mi, ne zaman takılır, anlamı nedir? Marteniçka nedir, zamanı geldi mi, ne zaman takılır, anlamı nedir? Marteniçka ile ilgili olarak araştırmalar hız kazandı. Marteniçkanın ne anlam ifade ettiği ve nasıl kullanıldığı merak konusu olmaya devam ederken Haberankara.com okurları için detayları derledik.
Ankara'da üç farklı korodan aynı sahnede müzik ziyafeti verildi! Ankara'da üç farklı korodan aynı sahnede müzik ziyafeti verildi! Bugün Ankara'da aynı sahnede 3 farklı korodan müzik ziyafeti verildi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarındaki konsere müzikseverler katılım sağladı.
Ankara'da Amerikan İzleri 1950 - 1969 adlı dijital sergi açıldı! Ankara'da Amerikan İzleri 1950 - 1969 adlı dijital sergi açıldı! Başkent Ankara'da çeşitli kültürel etkinliklere imza atılmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alırken kentte bu kez Amerikan İzleri 1950 - 1969 adlı dijital sergi açıldı. Ziyaret bilgileri merak edilirken detayları derledik.
Yönetmen Birol Güven kimdir? Birol Güven Sinema Müdürü oldu Yönetmen Birol Güven kimdir? Birol Güven Sinema Genel Müdürü oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir çok kurumun başına yeni isimler atandı. Söz konusu atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından Ankara'da El Sanatları Sergisi açıldı Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından Ankara'da El Sanatları Sergisi açıldı Tarım ve Orman Bakanlığının Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından başkent Ankara'da, çeşitli el sanatlarıyla yapılmış eserlerin bulunduğu ‘El Sanatları Sergisi' açılışının gerçekleştirdi.
Cumhuriyetin anıtsal yapılarındandı! Ankara Palas Müzesi ziyarete açıldı Cumhuriyetin anıtsal yapılarındandı! Ankara Palas Müzesi ziyarete açıldı Cumhuriyetin anıtsal yapılarından, tarihi bir hazine olan Ankara Palas Müzesi'nin nihayet restorasyonu tamamlanarak bugün itibariyle ziyarete açılışı gerçekleşti.
Tarihi Ankara Palas Müzesi yarın ziyarete açılıyor! Tarihi Ankara Palas Müzesi yarın ziyarete açılıyor! Mimari dokusu korunarak müzeye dönüşümü gerçekleştirilen Ankara Palas Müzesi'nin yarından itibaren artık ziyaretçilerine kapısını açacağı duyuruldu.
Ankara Devlet Tiyatrosunun Kadınlar, Filler ve Saireler oyunu ilk kez sahnelendi! Ankara Devlet Tiyatrosunun Kadınlar, Filler ve Saireler oyunu ilk kez sahnelendi! Bugün sanat severlerin uzun süredir merakla beklediği, Kadınlar, Filler ve Saireler oyunu ilk kez Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sergilendi.
Karaelmas Turizm Ekspresi 12 Nisan'da Ankara'dan ilk seferini yapacak! Karaelmas Turizm Ekspresi 12 Nisan'da Ankara'dan ilk seferini yapacak! Doğu Ekspresi'nin ardından ilk kez düzenlenecek olan turistik Karaelmas Turizm Ekspresi'nin ilk olarak 12 Nisan tarihinde Ankara'dan hareket edeceği öğrenildi.