Kültür-sanat

Ankara Elif Buse Doğan konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara Elif Buse Doğan konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara'daki belediyeler tarafından konser takvimi açıklanmaya devam ediyor. Kentte düzenlenecek konserlere ilişkin program takvimi paylaşılmaya devam ederken Elif Buse Doğan'ın kentte sahne alacağı öğrenildi. Ankaralılar da elif Buse Doğan konserine ilişkin merak ettiklerine yanıt aramaya başladı.
Yeni Superman filminden ilk görsel geldi Yeni Superman filminden ilk görsel geldi Başarısızlıkla sonuçlanan DC sinematik evreni sonrasında yeniden toparlanmaya giden şirket, yeni filmlerle yoluna devam edeceğini duyurmuştu. Bu kapsamda uzun zamandır beklenen yeni Superman filmine dair önemli bir gelişme yaşandı.
Atılım Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Kafamda oyununun ilk gösterimini yaptı Atılım Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Kafamda oyununun ilk gösterimini yaptı Genç yaştan itibaren pek çok insan hayalleri ya da hobileri olan şeyler ile ilgili faaliyette bulunuyor. Bu faaliyetlere eğitim hayatında da devam eden öğrenciler kendileri ve çevrelerine yeni deneyimler yaşatıyor.
Ankara'da Mayıs ayında hangi konserler var? Ankara Mayıs 2024 konser takvimi Ankara'da Mayıs ayında hangi konserler var? Ankara Mayıs 2024 konser takvimi Her ay Ankara'da çeşitli yerlerde konser etkinlikleri düzenleniyor. Ünlü şarkıcılar en sevilen şarkılarını başkent halkı ile seslendiriyor. Bu ay boyunca belli olan bazı konserleri haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.
Ankara Kitap Fuarı ne zaman sona erecek? Ankara Kitap Fuarı ne zaman sona erecek? Ankara'da yaşayan kitapseverlerin dört gözle beklediği Ankara Kitap Fuarı, 20. kez kapılarını ziyarete açtı. ATO Congresium'da düzenlenen fuarın ne zaman sona ereceği Ankaralılar tarafından merak edilirken araştırmalar da başladı.
Ankara Simge konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara Simge konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara'daki konser takvimi açıklanmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenecek konserlere ilişkin program takvimi paylaşılmaya devam ederken Simge'nin kentte sahne alacağı öğrenildi. Ankaralılar da Simge konserine ilişkin merak ettiklerine yanıt aramaya başladı.
Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı başladı! Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı başladı! Başkent Ankara'da düzenlenen çeşitli etkinlik ve tanıtım günlerine olan ilgi devam ediyor. Son olarak farklı illerin tanıtım günleri etkinliklerini Haberankara.com okurları için derlerken bu kez 3'üncüsü düzenlenecek olan Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı'nın başlaması ile merak edilenleri derledik.
Uluslararası Ankara Müzik Festivali, Moskova Çaykovski Senfoni Orkestrası konseriyle tamamlandı! Uluslararası Ankara Müzik Festivali, Moskova Çaykovski Senfoni Orkestrası konseriyle tamamlandı! Bugün gerçekleştirilen Uluslararası Ankara Müzik Festivali, Moskova Çaykovski Senfoni Orkestrası konserinin ardından sona erdi.
Ankara Sakiler konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara Sakiler konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Başkent Ankara'daki konser takvimi açıklanmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenecek konserlere ilişkin program takvimi paylaşılmaya devam ederken Sakiler grubunun kentte sahne alacağı öğrenildi. Ankaralılar da Sakiler konserine ilişkin merak ettiklerine yanıt aramaya başladı.
Zorba balesi, 5 yılın ardından yeniden Ankara'da seyirciyle buluştu! Zorba balesi, 5 yılın ardından yeniden Ankara'da seyirciyle buluştu! Bugün 5 senelik aranın ardından Zorba balesi, Ankara'da sanat seveler ile bir araya geldi. Bu gösteri ile birlikte 29 Nisan Dünya Dans Gününde prömiyer yaptı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Sakiler grubu Ankara'da konser verecek Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Sakiler grubu Ankara'da konser verecek Ankara Büyükşehir Belediyesi konser programlarını duyurmaya devam ediyor. son olarak 23 Nisan haftasına özel 3 günlük konser programına imza atan belediye, mayıs ayının da konserlerle taçlanacağını ifade ederek Sakiler grubunu kentte ağırlayacaklarını duyurdu.
Ankara'da Miras Şantiye Gezileri devam ediyor Ankara'da Miras Şantiye Gezileri devam ediyor Başkent Ankara’da çeşitli etkinliklere imza atılmaya devam ediyor. Ankara’daki kültür turizminin canlanması için çeşitli projelere imza atılırken Ankara Büyükşehir Belediyesi de Miras Şantiye Gezilerini devam ettiriyor.