Kültür-sanat

Kahramankazan'da atık malzemelerden yapılan kıyafetlerle defile düzenlendi Kahramankazan'da atık malzemelerden yapılan kıyafetlerle defile düzenlendi Okullarda yıl sonu etkinlikleri başladı. Yıl sonu etkinlikleri kapsamında pek çok okulda öğrencilerin de sergi telaşı başlarken Kahramankazan ilçesinde de bir okulun öğrencileri atık malzemelerden ürettikleri kıyafetlerle defile düzenledi.
Ankara'da Gaziantep’in coğrafi işaretli ürünleri tanıtıldı Ankara'da Gaziantep’in coğrafi işaretli ürünleri tanıtıldı Başkent Ankara, birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alırken bu etkinliklere olan ilgi de devam ediyor. Son olarak kentte Gaziantep'in coğrafi işaretli ürünlerinin tanıtıldığı bildirildi.
Ankara'da bugün Gülşen fırtınası esecek! Ankara'da bugün Gülşen fırtınası esecek! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Ankara'da kutlama programları da bugün itibariyle start verdi. Ankara'da düzenlenecek olan etkinlikler vatandaşlara duyurulmaya devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi de bugün Gülşen konseri düzenleyeceğini duyurdu.
Ankara'da Melek Mosso konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara'da Melek Mosso konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara'daki konser programlarına hız verilmesi ile beraber vatandaşlar da takvime ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı. Ankara'da Melek Mosso konserine imza atılacağı öğrenilirken konserin nerede, ne zaman yapılacağı ve ücret durumuna ilişkin merak edilenlerine de yanıt aranmaya başladı.
Ankara'da festival tadında konserler! 19 Mayıs Ankara'daki ücretsiz belediye konser takvimi belli oldu Ankara'da festival tadında konserler! 19 Mayıs Ankara'daki ücretsiz belediye konser takvimi belli oldu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Ankara'da pek çok etkinliğe imza atılacak. Ankara'da düzenlenecek olan etkinlikler vatandaşlara duyurulmaya devam ederken kentte belediyelerce verilecek olan ücretsiz konser programına ait takvim de belli oldu.
Ankara'da Kırım Tatar Sürgününün 80. yıl dönümü programı düzenlendi Ankara'da Kırım Tatar Sürgününün 80. yıl dönümü programı düzenlendi Sovyetler Birliği'nin en acı olaylarından birisi 1944 yılında yaşanmıştı. O dönemin lideri tarafından güdülen politika yüzünden binlerce Kırım Tatarı vatanlarından sürgün edilmişti. Aradan yıllar geçmesine rağmen vatan hasreti dinmeyen Tatarlar bu olayı gelecek nesillere aktarmaya devam ediyor.
OSTİM Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen Kültür Günü'nde Büyükelçiler ülkelerini tanıttı OSTİM Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen Kültür Günü'nde Büyükelçiler ülkelerini tanıttı BAE'nin Ankara Büyükelçisi Said Sani ez-Zahiri, Ruanda'nın Ankara Büyükelçisi Charles Kayonga ve Guatemala'nın Ankara Büyükelçisi Eduardo Enrique Hernandez Recinos, OSTİM Kültür Günü'nde kendi ülkelerinin kültür ve geleneklerini tanıttı.
Turistik Tuz Ekspresi Ankara'dan yola çıkıyor Turistik Tuz Ekspresi Ankara'dan yola çıkıyor Başkent Ankara, pek çok turistik gezinin başlangıç noktası olmaya devam ediyor. Çankırı’nın tarihi ve kültürel güzelliklerinin yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtılması amacıyla başlatılacak Turistik Tuz Ekspresi, 18 Mayıs’ta ilk seferine Ankara'dan çıkmaya hazırlanıyor.
Eurovision 2024 yarışmasını kim kazandı? Eurovision 2024 birincisi hangi ülke oldu? Eurovision 2024 yarışmasını kim kazandı? Eurovision 2024 birincisi hangi ülke oldu? Yarışmadan çok siyasi gündeme sahne olan Eurovision bu senede bu senede pek çok tartışmanın altında gerçekleşti. İsveç'te düzenlenen yarışma, yapılan final ile sona erdi.
Ankara'da bugün Melek Mosso rüzgarı esecek! Ankara'da bugün Melek Mosso rüzgarı esecek! Başkent Ankara'da çeşitli konser programlarına yer verilmeye devam ediyor. Ankara'da düzenlenen konserler vatandaşların ilgisini çekmeye devam ederken Melek Mosso'nun kentte bugün konser vereceği ifade edildi.
Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Ankara'da start verdi Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Ankara'da start verdi 27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali başladı. Sanatseverlerin yakından takip ettiği program, Ankara'da start verirken bir de ödül törenine yer verildi.
Ankara Leman Sam konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara Leman Sam konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara'da düzenlenen konserlere ilişkin takvim takip ediliyor. Konser programları duyurulmaya devam ederken hayranları ile bir araya geleceği öğrenilen Leman Sam'ın Ankara konserine ilişkin merak edilenler de arttı. Haberankara.com olarak Leman Sam konserine ilişkin merak edilenleri derledik.