Zorba balesi 24 ve 26 Ekim’de Ankara’da sahnelenecek

Başkentliler için Ankara Devlet ve Opera Balesince sahnelenecek olan Zorba balesinin tarihi ve saati belli oldu.

Zorba balesi 24 ve 26 Ekim’de Ankara’da sahnelenecek

Ankara Devlet ve Opera Balesi’nin sahnelemiş olduğu Zorba balesi başkentlilerle buluşacak. Etkinliğin tarihi ise 24 – 26 Ekim olarak açıklandı.

Başkentlilerin sanata ve baleye doyacağı günler geliyor. Zorba balesi 24 ve 26 Ekim tarihlerinde Ankaralılarla buluşacak. Ankara Devlet ve Opera Balesi’nin sergilemiş olduğu Zorba balesinin saatleri de belli oldu.

24 VE 26 EKİM’DE SAHNELECEK

Ankara Devlet ve Opera Balesince (ADOB) sahnelenen Zorba balesi, 24 ve 26 Ekim'de seyirciyle buluşacak.

ADOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, usta yazar Nikos Kazancakis'in dünyaca ünlü romanından sahneye uyarlanan Zorba, Mikis Theodorakis'in müziği, Lorca Massine'nin metni ve koreografisiyle Opera Sahnesinde sahnelenecek.

ETKİNLİĞİN SAATİ AÇIKLANDI

Her temsili kapalı gişe sahnelenen, yerleşik sahnelerde ve festivallerde seyirciyle defalarca buluşan Zorba balesini sanatseverler, 24 Ekim'de saat 20.00'de, 26 Ekim'de ise saat 13.00'de izleyebilecek.

Etkinliğe katılmak isteyenler için detaylar belli oldu. Ankara Devlet ve Opera Balesi’nde sergilenecek olan bale Ankaralılara sanat dolu günler yaşatacak. Zorba balesi Nikos Kazancakis'in romanından uyarlanmış olarak sahneye aktarılacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER