Zaferin Rengi konusu, oyuncuları, hangi platforma gelecek?

Milli Mücadele’yi uluslararası bir futbol müsabakası üzerinden anlatan Zaferin Rengi filminin konusu, oyuncuları ve hangi platforma geleceği merak edildi.

Zaferin Rengi konusu, oyuncuları, hangi platforma gelecek?

Sinemaseverler kadar Fenerbahçeli taraftarların da beğenisini kazanan Zaferin Rengi, popüler bir dijital platforma geleceği duyurusuyla birlikte yeniden popüler oldu. Filmin dijital platforma gelmesi sebebiyle internet üzerinde Zaferin Rengi’ne dair aramalar yapılmaya başladı. Kullanıcılar internet üzerinde Zaferin Rengi konusu, Zaferin Rengi oyuncuları, Zaferin Rengi hangi platforma gelecek? gibi aramalar yapıyor.

ZAFERİN RENGİ KONUSU

Zaferin Rengi konusu, oyuncuları, hangi platforma gelecek?

Tarih, dram ve spor türündeki Zaferin Rengi filmi, Milli Mücadele yıllarını, Fenerbahçe’nin Birleşik Krallık işgal kuvvetlerine karşı verdiği futbol müsabakasını yani General Harrington Kupası galibiyeti üzerinden anlatıyor.

ZAFERİN RENGİ OYUNCULARI

Zaferin Rengi konusu, oyuncuları, hangi platforma gelecek? - Resim : 2

Abdullah Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı Zaferin Rengi filminin başrolünde Kubilay Aka rol alırken, Kubilay Aka’nın yanı sıra filmde Birce Akalay, Nejat İşler, Timuçin Esen, Gonca Vuslateri, Gülper Özdemir, Yılmaz Bayraktar, Arif Pişkin, Selen Öztürk, Ruhi Sarı, Engin Hepileri, Bora Cengiz, Nizam Namidar ve Mustafa Kemal Atatürk rolünde Yiğit Özşener gibi ünlü isimler yer alıyor.

ZAFERİN RENGİ HANGİ PLATFORMDA?

Zaferin Rengi, birçok kişinin en çok kullandığı dijital platform olan Netflix’e gelecek. Film, 18 Temmuz Cumartesi Netflix Türkiye kütüphanesinde yerini alacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER