Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen anime filmi geliyor!

J.R.R Tolkien'in yaklaşık 87 yıl önce yazdığı Hobbit kitabının devamı olan Yüzüklerin Efendisi kitapları 2000'li yılların başında film olarak sinemaya uyarlanmıştı. Her yaştan hayranı olan kitapların çıkarılan filmler ise dünya sinema tarihinin dönüm noktası olmuştu.

Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen anime filmi geliyor!

Nesilden nesile aktarılan bir tutku olan Yüzüklerin Efendisi evreninden gelen her yapım ilgi ve heyecanla takip ediliyor. Yüzüklerin Efendisi filmlerinin arından 2012-2014 yılları arasında 3 Hobbit filmi çıkmıştı.

Bu yapımlara ek olarak 2022 yılında Amazon platformunda yayınlanan Yüzüklerin Efendisi dizisi ise döneminin en pahalı televizyon dizisi olarak adından söz ettirmişti. İlerleyen yıllarda bu evrende geçen yeni filmlerin gelmesi beklenirken film dünyasına bomba gibi düşen bir fragman yayınlandı.

Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen anime filmi geliyor!

EVRENİN İLK ANİMASYON YAPIMI

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden yaklaşık 200 yıl öncesini konu alan Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı adlı anime türündeki yapımdan ilk uzun tanıtım geldi. Aralık ayında çıkması beklenen yapım ile ilgili yayınlanan fragmanda üçlemedeki ikonik anlara da yer veriliyor.

Kenji Kamiyama'nın yönetmenliğini yaptığı bu filmin özellikle anime sevenler tarafından büyük bir ilgi ile karşılanması bekleniyor. Evrendeki yapımlar ile bağlantılı olacak bu yapımın ardından gözler yeni gelecek filmlere çevrildi.

Yüzüklerin Efendisi evreninde geçen anime filmi geliyor! - Resim : 2

Geçtiğimiz aylarda Yüzüklerin Efendisi filmlerinin ikonik karakteri Gollum'u merkezine alacak iki yeni filmin çekileceği duyurulmuştu. Andy Serkis'in hem Gollum'u canlandıracağı hem de yönetmenliğini yapacağı filmle ilgili ilerleyen aylarda yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER