Yozgat'taki Sorgun Kitap Fuarı'nı 55 bin kişi ziyaret etti

Yozgat'taki Sorgun Kitap Fuar’ını 10 günde 55 bin 468 kişi ziyaret etti. Sorgun Kitap Fuarı, 55 bin 468 ziyaretçiyi ağırlayarak rekor kırdı.

Yozgat'taki Sorgun Kitap Fuarı'nı 55 bin kişi ziyaret etti

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Sorgun Kitap Fuarı, 24 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında 55 bin 468 ziyaretçiyi ağırlayarak rekora imza attı.

Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen 3’üncü Sorgun Kitap Fuarı, 55 bin 468 ziyaretçiyi ağırladı. Sorgun ilçesinde, Belediye tarafından bu sene 3’üncüsü açılan Sorgun Kitap Fuar’ını 10 günde 55 bin 468 kişi ziyaret etti. İç Anadolu’nun en büyük fuarı olan Sorgun Kitap Fuarı, 24 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında 55 bin 468 ziyaretçiyi ağırladı.

Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda 65 yazar, 80 yayınevinin kitapseverlerle buluştuğu Sorgun Kitap Fuarı’nı şehir dışından gelen vatandaşlar da ziyaret etti. Çevre illerden 9 bin 786 kişinin de transferi belediye tarafından karşılandı.

Yozgat'taki Sorgun Kitap Fuarı'nı 55 bin kişi ziyaret etti

"HER SENE BİR ÖNCEKİ SENENİN REKORUNU KIRDI"

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, “Kitap Fuarı, başladığı günden bu yana her sene bir önceki senenin rekorunu kırarak devam etti. Kitap Fuarımız, bölgemizin gerçekten kendi alanında en iyi kitap fuarı olma niteliği kazandı” diye konuştu.

Hem kültürel anlamda zenginleştiklerini hem de renklendiklerini söyleyen Başkan Ekinci, fuara gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER