Yeşil dev Shrek yıllardan sonra beyazperdeye dönüyor

Sinema tarihinin unutulmaz karakterlerinden Shrek, 16 yıl sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanıyor. Serinin beşinci filmi için tarih verildi.

Yeşil dev Shrek yıllardan sonra beyazperdeye dönüyor

Seyirciyle ilk kez 2001 yılında buluşan ve Oscarlarda “En İyi Animasyon” ödülünün sahibi olan meşhur yeşil dev Shrek, beşinci filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak. En son filmi Shrek: Sonsuza Dek Mutlu’nun ardından 16 yıl sonra beşinci filmiyle karşımıza çıkacak Shrek sinemaseverler kadar animasyon tutkunu çocukları da heyecanlandırdı.

Peri masallarının alışılageldik kural ve karakterlerini farklı bir şekilde işleyen ve bir prensesi tehlikeli bir kuleden kurtaran yeşil dev Shrek ve sadık dostu Eşek’in maceralarının anlatıldığı film serisi, kısa sürede fenomen olarak dört devam filmi ve Çizmeli Kedi’nin başrolde olduğu 2 yan filmle büyük bir seriye dönüştü.

Türkçe seslendirmesinde Okan Bayülgen, Mehmet Ali Erbil gibi ünlü isimlerin olduğu seri, Dreamworks Animation’ın bilgisayar destekli ve yetişkinlere hitap eden animasyonları açısından öncü niteliği taşıyor.

BEŞİNCİ FİLM 2026’DA GELİYOR!

Yeşil dev Shrek yıllardan sonra beyazperdeye dönüyor

Dreamworks’ün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşıma göre Shrek’in merakla beklenen beşinci filmi, 1 Temmuz 2026’da sinemalarda olacak.

Sinemaseverler Shrek’in yeni macerasını izlemek için şimdiden gün sayarken serinin son filmlerinden Çizmeli Kedi: Son Dilek’in de eleştirmenler tarafından da oldukça olumlu karşılandığını hatırlatalım.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER