Yerli John Wick ünlü çizgi romandan uyarlanarak geliyor! Başrolü de belli oldu

Aksiyon sinemasına yeni bir soluk getiren John Wick karakterinin yerli versiyonu olan Dehşet Bey, çok yakında sinemaseverlerle buluşacak. Filmin başrol oyuncusu da belli oldu.

Yerli John Wick ünlü çizgi romandan uyarlanarak geliyor! Başrolü de belli oldu

Keanu Reeves’in başrolde olduğu John Wick aksiyon sinemasına tarz anlamında yeni bir soluk getirmekle kalmayıp kısa sürede de seri ve yan hikayelerle fenomene dönüştü. Öyle ki ülkemizde Konyalı bir öğretmeninin tip olarak benzerliğiyle sosyal medyada da adından söz ettirmesi ile Yerli John Wick ifadeleri sıkça anılmaya başlandı.

Yerli John Wick ünlü çizgi romandan uyarlanarak geliyor! Başrolü de belli oldu

Hakan Muhafız, Sandık Kokusu, Kulüp ve Vatanım Sensin gibi ünlü dizilerin yapım stüdyosu O3 Medya, Dehşet Bey adında ve yerli John Wick’e benzetilen bir aksiyon filmi yapacak. Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yaptığı ve Murat Menteş’in senaryosunu kaleme aldığı filmin başrolünde ise ünlü oyuncu Barış Arduç yer alacak. Arduç, filmde yer alacağını Instagram hesabındaki hikayesinde Dehşet Bey’in çizimlerinin olduğu bir görsel paylaşarak da doğrulamış oldu.

Yerli John Wick ünlü çizgi romandan uyarlanarak geliyor! Başrolü de belli oldu - Resim : 2

AYNI ADLI ÇİZGİ ROMANDAN UYARLANACAK

Karakarga dergisinde yayınlanan, çizgileri Kutlukhan Perker ve metni Murat Menteş’e ait olan Dehşet Bey, O3 Medya’nın yapımcısı Saner Ayar’a göre John Wick kadar iyi ve Türkiye’de bu işin yapılabildiği iddiasıyla çekilecek bir film olacak. Filmin çekimleri, oyuncu kadrosu seçimi ve yapım sürecine ise henüz başlanılmış değil.

Dehşet Bey çizgi romanı, eski bir polis olan 'Dehşet Engiz’in sonralari koruma olarak çalışmaya başlaması ve korumasını yaptığı kişilerin düşmanlarını öldürmeye başlamasıyla gelişen aksiyon dolu olayları konu alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER