Yeni Kaptan Amerika filminin beklentilerin uzağında kaldığı iddia edildi

2008 yılında Marvel tarafından başlatılan MCU bünyesinde (Marvel Sinematik Evreni) büyük gişe rakamlarına imza atan çok sayıda film vizyona girdi. Avengers: Endgame sonrasında çıkış elde edemeyen Marvel'de bir filmin daha bekleneni veremeyeceği şeklinde yorumlar geldi.

Yeni Kaptan Amerika filminin beklentilerin uzağında kaldığı iddia edildi

Dünya gişe rakamlarında uzun süre üst seviyelerde yer alan Endgame'nin ardından Marvel çok sayıda yapım vizyona sokmuştu. Disney+ dizileri ve filmlerden sadece bir kaçı beğenilmiş ve geri kalanları olumsuz yorum almıştı.

Temmuz ayında vizyona giren Deadpool ve Wolverine ile hayranları bir nebze olsun memnun eden Marvel önümüzdeki aylarda Kaptan Amerika serisinin 4. yapımını vizyona sokmayı planlıyor.

TEST GÖSTERİMİNDE BEĞENİLMEDİĞİ YORUMLARI YAPILDI

Beyazperde.com'da yer alan habere göre Mart ayında vizyona girecek Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya filminin geçen hafta test gösterimi yapıldı. Gösterime katılan kişilerin filmden beklediğini alamadığı ifade edildi.

Test gösterimine katılan kişilerin yorumlarının Kaptan Amerika'nın 2. ve 3. filmlerini tekrar eden, nereye gittiği tahmin edilebilen bir film şeklinde olduğu ifade edildi. Öte yandan filmde en çok merak edilen karakterlerden olan Red Hulk'un yeteri kadar görünmemesi ve Liv Tyler ile Sebastian Stan'ın da rollerinin az oluşunun izleyenler tarafından hoş karşılanmadığı öğrenildi.

William Hurt'un hayatını kaybetmesinin ardından yerine Harrison Ford'un geçtiği açıklanmıştı. Ford'un filmde Red Hulk karakterini canlandıracak olması da beklentiyi artırmıştı. Son gelen haberlerin ardından Marvel'in bir önlem alıp almayacağı zaman içinde belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER