Wednesday 2. sezon çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Netflix'in sevilen yapımları arasında olan Wednesday dizisinin yeni sezonu uzun zamandır bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamada oyuncu kadrosunun belli olduğu dizinin yayın tarihi açıklandı mı? Wednesday 2. sezon çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Wednesday 2. sezon çıktı mı, ne zaman çıkacak?

Yılın son çeyreğine girmemiz ile Netflix’e bu yıl gelecek dizi ve filmler de araştırma konusu olmaya başladı. İlk sezonu ile ciddi bir hayran kitlesi oluşturan Wednesday dizinin başarılı oyuncusu Jenna Ortega’da ününe ün katmış oldu.

Gotik bir tarzı ele alan Wednesday’ın yeni sezonunun ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Çünkü ilk sezon 23 Kasım 2022 tarihinde yayınlanmıştı. Bu kasımda ise dizinin ilk sezonunun üzerinden 2 yıl geçmiş olacak.

WEDNESDAY 2. SEZON NE ZAMAN?

Wednesday yeni sezon için henüz bir tarih açıklaması gelmedi. Ancak dizinin en geç 2025 yılının ilk çeyreğine kadar yayınlanması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Netflix’in bir açıklama yapacağı tahmin ediliyor.

WEDNESDAY 2. SEZON TANITIMI

Popüler dizi Wednesday dizisi ile ilgili de bir tanıtım yayınlanmıştı. Oyuncuların tanıtıldığı görselde 2. Sezonda olacak kişiler şu şekilde sıralandı:

Jenna Ortega (Wednesday Addams)

Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams)

Luis Guzman (Gomez Addams)

Isaac Ordonez (Pugsley Addams)

Luyanda Unati Lewis-Nyawo (Deputy Ritchie Santiago)

Emma Myers (Enid Sinclair)

Joy Sunday (Bianca Barclay)

Hunter Doohan (Tyler Galpin)

Victor Dorobantu (Thing)

Moosa Mustafa (Eugene)

Georgie Farmer (Ajax)

Fred Armisen (Uncle Fester)

Jamie McShane (Sheriff Donovan Galpin)

Diziye yeni katılacak isimler ise şu şekilde sıralandı:

“Billie Piper (Capri), Owen Painter, Noah Taylor, Steve Buscemi (Barry Dort), Christopher Lloyd, Thandiwe Newton (Dr. Fairburn), , Joanna Lumley (Grandmama), Frances O’Connor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Joonas Suotamo”

Wednesday yeni sezonunun en geç 2025 yılının ilk 4 ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Öte yandan dizideki Xavier Thorpe karakterine başka bir oyuncunun hayat vereceği konuşuluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER