Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali için geri sayım başladı!

Ankara'nın ilçeleri sahip olduğu kendilerine has ürün ve yerleri çeşitli festival ve programlar aracılığı ile tanıtma fırsatı yakalıyor. Gerçekleşen festivaller renkli ve eğlenceli anlar yaşanmasına neden oluyor.

Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali için geri sayım başladı!

Ankara'nın Kalecik ilçesinde yıllardır düzenlenen ve bir gelenek haline gelen Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali için geri sayım başladı. Konu ile ilgili bir paylaşım yapan Ankara Kent Konseyi bu yıl 14. defa gerçekleştirilecek festivale tüm vatandaşları davet etti.

Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali için geri sayım başladı!

TÜM VATANDAŞLAR DAVET EDİLDİ

Kalecik'in tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılmasına katkıda bulunacak festival ile ilgili AKK "Unutulmaz yerel ve coğrafi işaretli lezzetler, birbirinden keyifli konserler ve eğlence dolu etkinliklerin olduğu Kalecik Festivali, 13-14-15 Eylül’de gerçekleşecek. Ankara’nın uluslararası markası olan Kalecik Karası Üzüm Festivaline tüm bileşenlerimiz davetlidir" dedi.

Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivali için geri sayım başladı! - Resim : 2

KALECİK'TE ÜNLÜ AKINI YAŞANACAK

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç'ta sosyal medya hesabı üzerinden "13-14-15 Eylül tarihlerinde bu büyülü atmosferi kaçırmayın" ifadelerini kullandı. Yeme içme alanlarının, yarışmaların ve etkinliklerin olacağı festivalde Ebru Yaşar, Melek Mosso, Mustafa Taş, Hamza Gündoğdu ve Ankaralı İbocan'da konser verecek.

13 Eylül'de başlayacak festivale Kalecik Atatürk parkı ev sahipliği yapacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER