Twilight: Midnight Sun kitabı Netflix’ten onay aldı

2008 ile 2012 yılları arasında dünyayı kasıp kavuran Alacakaranlık serisi 13 Eylül tarihinde bazı sinemalarda gösterime girecek. Bu haber sonrasında Alacakaranlık hayranlarını sevindiren önemli bir gelişme yaşandı. Midnight Sun kitabı animasyon dizisi olarak Netflix'e geliyor.

Twilight: Midnight Sun kitabı Netflix’ten onay aldı

Twilight serisinin son kitabı olarak bilinen Midnight Sun kitabı Netflix’ten onay aldı. Konuya ilişkin Netflix sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Stephanie Meyer’in dünyada ünlü eseri olan Alacakaranlık serisi bu sefer Midnight Sun ile yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Netflix’in kitabın animasyon dizisine onay verdi.

12 BÖLÜMÜ ÇALINMIŞTI

Daha önceki yıllarda yazar Stephenie Meyer’in kaleme aldığı ancak 12 bölümünün internete sızdırılmasından sonra yazmaya bıraktığı Midnight Sun kitabını 2020 yılında çıkarıldı. Kitap yine popüler gündemde kalmaya devam ederken Netflix’in Midnight Sun’un animasyon dizisine onay verdiği öğrenildi.

HENÜZ TARİH BELLİ DEĞİL

Öte yandan Netflix’in resmen onay verdiği animasyon türündeki Midnight Sun dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Orijinal Alacakaranlık kitabında hikayenin insan gözünden Bella tarafından anlatıldığını biliyoruz.

Twilight: Midnight Sun kitabı Netflix’ten onay aldı

Midnight Sun kitabının en önemli özelliği hikayeyi Edward Cullen gözünden anlatıyor olması. Bu sebeple Alacakaranlık hayranları bu gelişmeye oldukça sevindirmiş durumda.

Netflix, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında yazar Stephanie Meyer’in projede baş yapımcı olarak yer aldığını duyurdu. Mary Bowen ve Wyck Godfrey giby isimler de yürütücü yapımcı olarak projede görev alacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER