Türkiye Diyanet Vakfı’nın Yaz Kampı’na 341 öğrenci katıldı

Türkiye Diyanet Vakfı yaz ayı için kamp düzenlemişti. Düzenlenen kampa toplamda 341 öğrencinin katılım sağladığı açıklandı. Farklı illerde düzenlenen kampta öğrenciler akademik ve kişisel alanlarda gelişim fırsatlarından yararlandı.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın Yaz Kampı’na 341 öğrenci katıldı

TDV, burslu ve yurtlarında kalan öğrenciler için düzenlediği 2024 Yaz Kampları’nı tamamladı. Tamlanan yaz kampına 341 öğrenci katıldı.

Ülkemizin farklı illerinden ve 25 ülkeden gelen 111 öğrenci kamplarda kendini akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda geliştirme fırsatı yakaladı.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın düzenlediği 2024 Yaz Kampları’ndan 341 öğrenci yararlandı. Farklı illerde gerçekleştirilen kamplarda öğrencilere kişisel ve akademik gelişim fırsatları sunuldu.

BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), burslu ve yurtlarında kalan öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği 2024 Yaz Kampları’nı başarıyla tamamladı. Kamplara katılan toplam 341 öğrenci, farklı temalar ve etkinliklerle dolu dolu bir yaz geçirdi. Yaz Kampları, öğrencilere eğitim hayatlarında katkı sağlayarak, geleceğe daha donanımlı ve bilinçli bir şekilde hazırlanmalarına destek oldu.

25 ÜLKEDEN DE ÖĞRENCİ KATILDI

Samsun’da 16-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Nebiyan Gençlik Kampı, ‘Bilgi ve İrfanla Geleceğe Yürüyoruz’ temasıyla düzenlendi. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve 25 farklı ülkeden gelen 111 öğrenci, kamp süresince okuma, anlama ve yorumlama yeteneklerini pekiştiren, liderlik becerilerini geliştiren akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın Yaz Kampı’na 341 öğrenci katıldı

ÇEŞİTLİ ETKİNLİK VE SEMİNERLER DÜZENLENDİ

İstanbul'da 11-18 Ağustos tarihleri arasında TDV 29 Mayıs Kız Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen kız öğrenci kampı da ‘Bilgi ve İrfanla Geleceğe Yürüyoruz’ temasıyla gerçekleştirildi. Kişisel ve akademik gelişime katkı sağlayan kampa, burslu ve yurtlarda kalan 194 öğrenci katıldı. Program kapsamında öğrencilerin akademik, kültürel ve sosyal becerilerinin gelişimine yönelik çeşitli etkinlikler ve seminerler düzenlendi.

TDV’nin düzenlemiş olduğu 2024 Yaz Kamplarına öğrencilerin katılımı yoğun oldu. Programlara katılan öğrenciler yaz aylarını dolu dolu geçirirken, eğitim hayatlarının daha da hazırlıklı hale getirdi. Öte yandan öğrenciler farklı alanlarda düzenlenen etkinliklerle kültürel farklılığını da artırdı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER